«Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων» στη Νάξο

admin
29/07/2015 3:15
  •  
  •  
  •  

Τι θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την Πόλη της Φασαρίας, ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός δράκος και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, τον ωθούν σε μια μαγική περιπέτεια!

Η ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, γνωστή τα τελευταία χρόνια για την πλούσια δράση της στο χώρο του θεάτρου για παιδιά ταξιδεύει στη Νάξο για να παρουσιάσει την παράσταση «Ο κύριος ΚΙΧ και το Mυστικό κουτί των Ήχων».

Η ευρηματική παράσταση (με έναν επιτυχημένο κύκλο 250 παραστάσεων για δυο συνεχείς χρονιές στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με πάνω από 20.000 θεατές να την έχουν παρακολουθήσει στην Αθήνα και σε άλλα μέρη της Ελλάδας) χρησιμοποιεί μοναδικά τη θεατρική αφήγηση με τη σωματική παντομίμα όπου, σε συνδυασμό με τους προηχογραφημένους ήχους, δημιουργούν ένα ιδιαιτέρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τα παιδιά διακρίνουν τα μουσικά ηχοχρώματα και ωθούνται να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από κάθε ήχο. Ταυτόχρονα συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, αναγνωρίζοντας ήχους, απαντώντας σε ερωτήσεις, συμβουλεύοντας τον κύριο ΚΙΧ και βοηθώντας τον να ξεπεράσει τα προβλήματα που ανακύπτουν και να νικήσει τον φοβερό Μουσικόδοντα!

Πάντα με βασικά της υλικά το χιούμορ, την περιπέτεια και τους ήχους, η παράσταση αυτή υπόσχεται να μαγέψει και να εντυπωσιάσει μικρούς, αλλά και μεγάλους.

 

Info

Συντελεστές

Παίζουν: Λευτέρης Ελευθερίου, Τατιάνα Καλαντζή

Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη

Επιμέλεια μουσικής – Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου

Χορογραφίες: Θάνος Δασκαλόπουλος

Κίνηση: Λευτέρης Ελευθερίου
Σκηνοθεσία – Σκηνικά – Κουστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος

Ηλικίες: από 2,5 ετών

Διάρκεια: 1 ώρα χωρίς διάλειμμα

Παραγωγή: Ομάδα Κοπέρνικος

Πότε: Παρασκευή 31/7 και Τετάρτη 12/8 | 20:00 |

Που: Πύργος Μπαζαίου (12ο χλμ. Οδού Χώρας Νάξου-Αγιασσού, τηλ. 22850-31402).

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νάξου 2015

 

www.bazeostower.grwww.naxosfestival.gr

 

 

{youtube} https://www.youtube.com/watch?v=3sFrLiTqNQw {/youtube}

(Visited 13 times, 1 visits today)