Ρομαντική μουσική βραδιά και θεατρική κωμωδία: πολιτιστικές επιλογές στη Νάξο

nopapa1
admin
15/07/2015 09:30
 
 
 

 

Μια ρομαντική μουσική βραδιά και μια θεατρική κωμωδία προτείνει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.) Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την Παρασκευή 17 Ιουλίου και το Σάββατο 18 Ιουλίου.

Στις 17 Ιουλίου και στο πλαίσιο των Θερινών Εργαστηρίων Μουσικής στη Νάξο – Καλοκαίρι 2015, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τίτλο «Θαλασσογραφίες» με τους Μαριμέλ Χρύση (σοπράνο), Δημήτρη Γιάκα (πιάνο), Καθλήν Καλογερά (βιόλα) και Μαρία Δελή (ακορντεόν). Μια βραδιά με την Ναξία σοπράνο Μαριμέλ Χρύση, όπου εναλλάσσονται τραγούδια από εποχές παλαιότερες και σύγχρονες, κλασικά Lieder και cabaret songs με τραγούδια του Χατζιδάκι και του Θεοδωράκη, όλα με κοινό παρανομαστή τη ρομαντική διάθεση.

Η συναυλία θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο «Ιακ. Καμπανέλλης» (Γρόττα Χώρας Νάξου) στις 9 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6972927089.

Στις 18 Ιουλίου, η Θεατρική Ομάδα Κύθνου θα παρουσιάσει την κωμωδία σε τρεις πράξεις «Ο μπαμπάς τα τίναξε», σε σκηνοθεσία Γ. Βενετούλια. Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Σοφία Φίλιππα, Αλέξανδρος Μωραΐτης, Σταματία Παυλάκου, Χρίστος Παντελής, Ελευθερία Νικητοπούλου και Γιωργής Βενετούλιας.

Η θεατρική παράσταση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» (Δημαρχείο).

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*