Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου: Δράσεις τα μαθήματα παραδοσιακών χορών

Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου
Newsroom
21/09/2019 01:40
 
 
 

 

Δράσεις για μικρούς και μεγάλους προγραμματίζει το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου «Άγιος Γεώργιος».

Μαθήματα παραδοσιακών χορών – Έναρξη την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Βασικός σκοπός του συλλόγου είναι να διατηρήσει και να διαδώσει την πολιτιστική κληρονομιά του Κυνηδάρου Νάξου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην αίθουσα του συλλόγου, κάθε Κυριακή θα διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί για μικρούς και μεγάλους.

Τα μαθήματα χορού αφορούν όλες τις ηλικίες και τα τμήματα εκμάθησης έχουν ως εξής:

17:00 – 18:15: ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα χορού, με υπεύθυνη την Ειρήνη Γ. Μονδέλου.
18:30 – 20:00: ΕΝΗΛΙΚΕΣ τμήμα χορού, με χοροδιδάσκαλο τον Κωνσταντίνο Θεοχάρη.
20:00 – 21:30 : ΕΦΗΒΙΚΟ τμήμα χορού, με χοροδιδάσκαλο τον Κωνσταντίνο Θεοχάρη.
Για δηλώσεις συμμετοχής στα τμήματα χορού, η αίθουσα του συλλόγου βρίσκεται στην οδό Δερβενακίων 20 στο Γαλάτσι, τηλέφωνο: 2102927231.

Φτιάξε την παρέα σου και έλα στο σύλλογο

Παραδοσιακοί μεζέδες και φαγητά από Κυνηδαριώτες «μάγειρες» και καλό κρασί από τον Κυνήδαρο, κάθε Τετάρτη, στην αίθουσα του Συλλόγου (Δερβενακίων 20 – Γαλάτσι) με έναρξη την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019.

Στόχος του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου είναι η αίθουσα, να γίνει στέκι συνάντησης συγχωριανών και φίλων να συζητούν, να ανταλλάσσουν απόψεις και να διασκεδάζουν Κυνηδαριώτικα…

Τέλος ο Σύλλογος ενημερώνει ότι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα παρευρίσκονται σε όλες τις εκδηλώσεις στην αίθουσα του συλλόγου, προκειμένου να καταθέτονται απόψεις ή προτάσεις για θέματα και δραστηριότητες που αφορούν το σύλλογό και το χωριό.

(Visited 283 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*