«Σε βάθος χρόνου»: Ομαδική εικαστική έκθεση στην Άνω Σύρο

Άκης Αξαόπουλος
12/07/2019 12:46
 
 
 

 

Τρεις καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στη Σύρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στην ομαδική έκθεση με τίτλο «Σε βάθος χρόνου», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος Πολιτισμός 2019».
Η έκθεση των Βαγγέλη Τζαννή, Έφης Τερζίδου και Σοφίας Κοκτσίδου θα φιλοξενηθεί στο Πρώην Μουσείο Παραδοσιακών Επαγγελμάτων Άνω Σύρου, από τις 12 έως τις 28 Ιουλίου.

Βαγγέλης Τζαννής / Βίντεο: «Το φως που αντανακλά ένας άνθρωπος που δουλεύει με τα χέρια του, είναι αδιαμφισβήτητα μοναδικό. Αυτή τη φορά ο φακός μου αιχμαλωτίζεται από δύο καλλιτέχνιδες που δημιουργούν η μία με τον πηλό και η άλλη με το ύφασμα».

Έφη Τερζίδου / Πίνακες από ύφασμα: «Εικόνες από το παρελθόν μέσα από συνθέσεις/αναπαραστάσεις με βασικό υλικό το ύφασμα και τα διαφορετικά του μοτίβα και υφές. Εικόνες που φανερώνουν μικρές λεπτομέρειες και κρύβουν μεγάλα αισθήματα της καθημερινής ζωής».

Σοφία Κοκτσίδου / κεραμικά: «Μέσω της κεραμικής τέχνης, ο άργιλος μετασχηματίζεται από τη φωτιά και το τελικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό και κάποιες φορές απρόσμενο. Φόρμες, ματιέρες, μελετημένες ή αυτόματες, χαράγματα, μοτίβα και χρώματα αναπαριστούν συναισθηματικούς μικρόκοσμους που θέλουν να εκφράσουν τη ζωή πίσω από τα πράγματα».

Εγκαίνια: Σάββατο 13/07, 20:00
Ώρες Λειτουργίας: απόγευμα: καθημερινά 19:00- 23:00,
πρωί: μόνο Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή: 11:00-13.00

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*