Ημέρες Γραμματοσήμου στη Νάξο

admin
02/06/2015 12:44
 
 
 

Μια μοναδική φιλοτελική έκθεση με τίτλο «Ημέρες Γραμματοσήμου στη Νάξο» διοργανώνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) και η «Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη» του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου.

Στόχος της έκθεσης, τα επίσημα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 20:15 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου στο Φιλώτι, είναι η ανάδειξη του πολιτιστικού ρόλου του γραμματοσήμου μέσα από μοναδικά εκθέματα, όπως είναι τα σχέδια και τα προσχέδια γραμματοσήμων από το προσωπικό αρχείο της ειδικής συμβούλου επί καλλιτεχνικών θεμάτων των ΕΛΤΑ, ζωγράφου – χαράκτριας κ. Μυρσίνης Βαρδοπούλου, η οποία και θα παραστεί στις εκδηλώσεις.

Κατά τη διάρκεια των Ημερών Γραμματοσήμου στη Νάξο (5-7 Ιουνίου), οι συλλέκτες φιλοτελιστές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδικά συλλεκτικά προϊόντα και όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα ξενάγησης στους χώρους της έκθεσης από στελέχη των ΕΛΤΑ.

Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο του γραμματοσήμου και να ζωγραφίσουν το δικό τους γραμματόσημο σε πραγματική διάσταση υπό την καθοδήγηση της κ. Βαρδοπούλου, ενώ θα τους δοθούν και ΔΩΡΕΑΝ φιλοτελικά προϊόντα. Τη μοναδική για τη Νάξο αυτή φιλοτελική εκδήλωση, πέρα από τους φιλοτελιστές και το κοινό, θα μπορούν να επισκεφθούν οργανωμένα και σχολεία του νησιού, μετά από συνεννόηση με τα ΕΛΤΑ και τον ΣΦΝ (τηλ.: κ. Ειρήνη Μουστάκη 6932-72.51.48).

 

 

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*