5ο Διεθνές Φεστιβάλ Αργεντίνικου Tango 2019 στη Σύρο

Άκης Αξαόπουλος
10/06/2019 12:38
 
 
 

 

Από τις 14 μέχρι και τις 17 Ιουνίου η Σύρος θα φιλοξενήσει το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Αργεντίνικου Τάνγκο, το οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Αργεντίνικου Τάνγκο Σύρου στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος Πολιτισμός 2019».
Ένα μαγευτικό φεστιβάλ, γεμάτο πάθος, πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στη Σύρο, υπό την επίβλεψη και ψυχή της διοργάνωσης, τη Χριστίνα Σαριόγλου. Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ Αργεντίνικου Τάνγκο σκοπεύει να έχει διεθνή διάσταση, με συμμετοχή διακεκριμένων καλλιτεχνών του είδους από Αργεντινή, Ευρώπη και Ελλάδα, στοχεύοντας σε ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση ξένων και εγχώριων τουριστών.
Θα περιλαμβάνει σεμινάρια για όλα τα επίπεδα ενδιαφερομένων, χορευτικές βραδιές και παραστάσεις που θα μας καθηλώσουν, ενώ την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιουνίου θα διεξαχθεί μουσικοχορευτική παράσταση με την καταξιωμένη ορχήστρα TANGO EN VIVO από τη Ρωσία, η οποία πέρυσι ξεσήκωσε το κοινό. Επίσης, στην σκηνή θα βρεθούν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στο τάνγκο από την Αργεντινή και πρωταθλητές Ευρώπης. Δώδεκα καλλιτέχνες επί σκηνής σε ένα σόου γεμάτο πάθος που κανείς δεν πρέπει να χάσει…

Info
Πότε: Παρασκευή 14 & Σάββατο 15 Ιουνίου
Πού: Θέατρο Απόλλων
Τιμή εισιτηρίου: 13 ευρώ
Ώρα έναρξης: 20:30
Περισσότερες πληροφορίες: www.syrostangofestival.com

Καλλιτέχνες:
Fernando Gracia & Sol Cerquides (World champion)
Rojer Zalazar & Lia Selalmazidi (European Champion)
Gabriel Marino & Vassia Thanopoulou (European Champion)
Lucas Gauto & Naima Gerasopoulou

(Visited 111 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*