Η ΟΝΑΣ παρουσιάζει το νέο τόμο της επετηρίδας “Ναξιακά”

admin
13/05/2015 21:30
 
 
 

Κυκλοφόρησε ο νέος τόμος της επετηρίδας “Ναξιακά”, που καλύπτει τα έτη 2013 – 2014 και η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ) προσκαλεί όλους στην παρουσίαση του…

Αυτή τη φορά τα “Ναξιακά” εστιάζουν το ενδιαφέρον τους, με σύγχρονες προσεγγίσεις και θεωρήσεις, σε θέματα ιστορίας, αρχαιολογίας, λαογραφίας, γλωσσολογίας, οικονομίας, περιβάλλοντος, χωροταξίας, πολεοδομίας, νέους Ναξιώτες δημιουργούς, σχολεία εν δράσει, τεκμήρια του ναξιακού συλλογικού βίου, ναξιακή νομολογία και παρουσιάσεις βιβλίων.

Η παρουσίαση του τόμου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαΐου στις 7:30 το βράδυ, στη “Στοά του βιβλίου” (Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Αθήνα).

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν ο κ. Παναγιώτης Καμηλάκης, τ. Ερευνητής του Κέντρου Ερεύνης Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, ο κ. Γεώργιος Μιχ. Κορρές, Καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και η Μαρία Ξεφτέρη, φιλόλογος – γλωσσολόγος, εκ μέρους της επιτροπής σύνταξης.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η ηθοποιός Κατερίνα Γαβαλά.

Να σημειωθεί ότι ο τόμος διατίθεται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους, από τα γραφεία της Ο.ΝΑ.Σ, Μάρνη 33 Αθήνα, μετά από συνεννόηση στο τηλέφωνο – Fax: 210 – 5234576 ή στο κινητό 6944635134.

Επίσης, διατίθεται στα βιβλιοπωλεία της Νάξου.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*