Με επιβλητική μουσική και τάνγκο αποχαιρετά η Σύρος το 2017

san tzortzis nyxterini
admin
27/12/2017 09:49
 
 
 

Με δύο ιδιαίτερες εκδηλώσεις θα αποχαιρετήσει το 2017 η Σύρος.

Η πρώτη θα φιλοξενηθεί στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Άνω Σύρο (Σαν Τζώρτζη) το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, οπότε οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Σύρου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργανώνει η Καθολική Επισκοπή Σύρου και η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ «ΑΝΩ».

festibal ekklisiastikoy organoy 2017 2
Στη συναυλία η Ελένη Κεβεντσίδου (εκκλησιαστικό όργανο), η Μαρία Λυμπεράκου (σοπράνο) και ο Αναστάσιος Στέλλας (τενόρος) θα παρουσιάσουν ένα γιορτινό πρόγραμμα με έργα μεγάλων συνθετών (Johann Sebastian Bach, Georg Muffat, Franz Schubert, Charles François Gounod, Max Reger και Franz Gruber), αλλά και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Βουργουνδία, τη Βενεζουέλα και το Πουέρτο Ρίκο. Όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΑΝΩ, η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

«Το Τάνγκο των Χριστουγέννων»
Μια χριστουγεννιάτικη βραδιά αφιερωμένη στο τάνγκο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι προσέλθουν το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο θέατρο Απόλλων.

to tango ton xristoygennon
Υπό τους ήχους τριμελούς συγκροτήματος, δύο διάσημα χορευτικά ζευγάρια θα στροβιλιστούν με δεξιοτεχνία σε μια μουσικοχορευτική παράσταση που θα μεταφέρει τους θεατές στη μεθυστική ατμόσφαιρα του Μπουένος Άιρες. Αμέσως μετά, στον χώρο του φουαγιέ, θα ακολουθήσει εορταστική milonga, όπου ο καθένας μπορεί να χορέψει ή απλά να απολαύσει το ποτό του υπό τους ήχους του Αργεντίνικου Τάνγκο. Τιμή Εισιτηρίου: 12 ευρώ.

*Σημειώνεται ότι και οι δύο εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Χριστούγεννα στη Σύρο»

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*