Το νέο τεύχος του My Naxos κυκλοφορεί και μυρίζει θάλασσα

mynaxos cover t26
admin
07/07/2017 13:48
 
 
 

Καλοκαίρι, θάλασσα και αλάτι μυρίζει το νέο τεύχος Ιουνίου-Ιουλίου του περιοδικού My Naxos που κυκλοφορεί. Κάθε του σελίδα και μια βουτιά στη μαγεία της Νάξου, στα κρυμμένα μυστικά της και στην ακαταμάχητη αλατισμένη γοητεία της.

Αυτό το τεύχος μάς παίρνει από το χέρι και μας ξεναγεί στην παλιά αγορά της Χώρας με τα γραφικά στενά, τα λογής λογής μαγαζιά, τα υπέροχα μπαλκόνια, τις μυρωδάτες αυλές και τα σοκάκια που οδηγούν στο Κάστρο. Ένα ταξίδι στο χρόνο με εικόνες βγαλμένες από παραμύθι.

Καιρός, όμως, να ανέβουμε προς το Χαλκί, ένα χωριό που αναδύει ποιότητα και καλλιτεχνία. Με μια αρχιτεκτονική που μας ταξιδεύει στους αιώνες, με βυζαντινά μνημεία που δίνουν το δικαίωμα σε ορισμένους να μιλούν για τον «Κυκλαδίτικο Μυστρά», με το αποστακτήριο κίτρου, που γίνεται πόλος έλξης για τους τουρίστες.

Η Νάξος, όμως, έχει και δυνατή νυχτερινή διασκέδαση και αυτό το τεύχος μάς συστήνει τα 3+1 απόλυτα «πρέπει» του καλοκαιριού για ποτό και χορό μέχρι το πρωί.

Μήπως ήρθε τώρα η ώρα να ξεχάσουμε για λίγο ότι η Νάξος είναι μόνο ήλιος και θάλασσα; Ας ρίξουμε μια ματιά στη γαστρονομία του νησιού που χαρίζει στον ουρανίσκο μας, εμπειρίες αξεπέραστες. Νέες γεύσεις, αρώματα, χρώματα στα πιάτα με συνταγές καλοκαιρινές, μυρωδάτες και άκρως γευστικές.

Περιδιαβαίνοντας το νησί, το μάτι σίγουρα θα σταθεί στους αμέτρητους πύργους, γεμάτους μνήμες και ιστορίες. Πέντε ιδιοκτήτες ξετυλίγουν το νήμα της ιστορίας των δικών τους πύργων που δεσπόζουν σε διάφορα σημεία του νησιού.

Νάξος και πολιτισμός πάνε μαζί. Νέες κυκλοφορίες βιβλίων για το νησί, οι εκδηλώσεις του διάσημου φεστιβάλ της Νάξου και μια συνέντευξη με τον Ναξιώτη ηθοποιό, Γιάννη Φραγκίσκο που βλέπει την καριέρα του σιγά σιγά να απογειώνεται.

Εκτός από την ελληνική έκδοση του free press περιοδικού my naxos κυκλοφορεί και η αγγλική με θέματα που αποκαλύπτουν στον τουρίστα γωνιές και μυστικά της Νάξου. 8+1 ξωκλήσια δίπλα στη θάλασσα περιμένουν να τα γνωρίσουμε.
Μια διαφορετική Νάξος μάς συστήνεται μέσα από περιηγήσεις σε μονοπάτια, μέσα από θαλάσσια σπορ και βόλτες με το ποδήλατο.

Το νέο τεύχος του My Naxos προτείνει, επίσης τα 12 καλύτερα σημεία του νησιού για φωτογράφιση που θα σαρώσουν τα Likes και τις καλύτερες δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε στο νησί.

Διαβάστε το και ΕΔΩ!!! 
Ελληνικές σελίδες
Αγγλικές σελίδες

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*