Σύρος, η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!

syros xristoygenna 2016 1
admin
11/11/2016 09:47
 
 
 

Ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους έχει ετοιμάσει και φέτος ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης, καλώντας μας να γιορτάσουμε όλοι μαζί στην Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τη Σύρο, χαρίζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία.
Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες καταξιωμένων καλλιτεχνών, εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις, προβολές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, το (καθιερωμένο πια) Σπίτι του Αϊ – Βασίλη και ποικίλα χριστουγεννιάτικα δρώμενα σε διάφορα σημεία του νησιού.
Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν και πάλι οι μαθητές των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων του νησιού, που θα σηματοδοτήσουν την έναρξη του γιορτινού κλίματος, φωταγωγώντας το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Μιαούλη, στολίζοντας τα δικά τους δεντράκια και προσφέροντας δώρα, τα οποία θα μοιραστούν μέσω της Υπηρεσίας Κοινωνικής Μέριμνας όπου υπάρχει ανάγκη, ώστε να διατηρηθεί άσβεστο το χαμόγελο στα χείλη όλων των παιδιών αυτές τις ημέρες.
Παράλληλα, το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα μεγαλώνει, με αφετηρία τα τέλη του Νοεμβρίου και λήξη στα τέλη Ιανουαρίου, σε μια προσπάθεια επιμήκυνσης της εορταστικής περιόδου.
Μπορεί να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Σύρου-Ερμούπολης εδώ

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*