“No Bullying” στο θέατρο Απόλλων

no bullying parastasi
admin
07/10/2016 14:16
 
 
 

Μήνυμα ενάντια σε κάθε είδους εκφοβισμού θα στείλει η Ομάδα του Εργαστηρίου Τεχνών Αιγαίου στις τρεις χορευτικές παραστάσεις με θέμα τον εκφοβισμό (“No Bullying) που θα παρουσιαστούν στο θέατρο Απόλλων.

Τις παραστάσεις διοργανώνουν η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Σύρου σε συνεργασία με τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης στις 13 Οκτωβρίου (στις 20:30 για γονείς, εκπαιδευτικούς κ.α.) και 14 Οκτωβρίου (στις 10:30 και 12:30 για μαθητές Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και μαθητές Γυμνασίου) με ελεύθερη είσοδο.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν από την Ομάδα του Εργαστηρίου Τεχνών Αιγαίου (με έδρα την Τήνο), που δημιούργησε και εμψυχώνει η Γεωργία Ράπτη. Μέσω του χορού, η Ομάδα θέλει να φανερώσει πώς να ορθώσουμε το ανάστημά μας στον εκφοβισμό, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Βία, Ενδοσχολική, Βία Ενδοοικογενειακή, Αυτοπεποίθηση, Κοινωνικός Ρατσισμός, Φτώχεια, Άτομα με Αναπηρία, Νευρική Ανορεξία, Διαφορετικότητα, είναι τα θέματα που θα ερμηνευτούν επί σκηνής, στέλνοντας το μήνυμα: Είμαστε όλοι διαφορετικοί, αλλά όλοι άνθρωποι.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*