Πλειάδα εκδηλώσεων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον Αύγουστο

aegean islands logo
admin
02/08/2016 23:58
 
 
 

Περισσότερες από 60 εκδηλώσεις περιλαμβάνει το καλεντάρι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για τον μήνα Αύγουστο στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Σκοπός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι, μέσα από την πλειάδα των εκδηλώσεων, να διατηρήσει ζωντανή την παράδοση και παράλληλα να αναδείξει το σύγχρονο πρόσωπο του πολιτισμού των νησιών.

Οι αυγουστιάτικες μέρες και νύχτες θα «ντυθούν» με ιδιαίτερα προσεγμένες διαδραστικές εκδηλώσεις, παραδοσιακές μουσικές, φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις και αθλητικές διοργανώσεις, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα και περιεχόμενο στο ελληνικό καλοκαίρι και χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες στους ντόπιους και στους επισκέπτες των νησιών.

Κυκλάδες

Σύρος

*Από την 1η μέχρι και τις 6 Αυγούστου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανώνει το «5ο Φεστιβάλ ακορντεόν Σύρου»

Περιφέρεια σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάρης «Η Πανάχραντος» διοργανώνει τουρνουά beach volley από τις 4 έως τις 7/08

Περιφέρεια συνδιοργανώνει στις 14/08 με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάρης «Η Πανάχραντος» ενετική-νησιωτική & λαϊκή βράδια στη Βάρη.              

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνει με τον Αθλητικό Όμιλο Ξυλορακέτας Σύρου (Α.Ο.Ξ.Σ.) ανοικτού τουρνουά αντισφαίρισης «ξυλορακέτας racket 2016» στις 20 και 21/08

Πάρος

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνει τριήμερο βιωματικό, πολιτιστικό φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα 2016» στις 26, 27, 28 Αυγούστου

           

Άνδρος

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει και συνδιοργανώνει εκδηλώσεις για το Πανηγύρι του Σωτήρος στην Άρνη

Νάξος

*Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Απεραθίτικο Πολιτιστικό σύλλογο Νάξου «Τα φανάρια» θερινά camp καλαθοσφαίρισης – τουρνουα 3on3, από την 1η μέχρι και τις 6 Αυγούστου.

Περιφέρεια συνδιοργανώνει με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με τίτλο «Ύρια με πανσέληνο».

Περιφέρεια συνδιοργανώνει σειρά από κινηματογραφικές προβολές στον Πύργο Μπαζαιου από τις 25 έως τις 30 Αυγούστου, καθώς και από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

(Visited 150 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*