Με εκθέσεις και θεατρικές παραστάσεις υποδέχεται η Σύρος τον Αύγουστο

group therapy 2016
admin
01/08/2016 13:48
 
 
 

1η Αυγούστου σήμερα και «ποδαρικό» στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του μήνα κάνουν μια έκθεση και μια θεατρική παράσταση, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2016».

Απόψε στις 20:30 στο Πνευματικό Κέντρο της Άνω Σύρου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης κοσμήματος “GEO” της Λίλιαν Συρίγου. Διάρκεια Έκθεσης: 1 – 7 Αυγούστου. ​Ώρες Λειτουργίας 19:00 – 24:00.

Επίσης, απόψε στις 21:00 στο θέατρο Απόλλων ξεκινούν οι παραστάσεις με τίτλο «Γκρουπ Θέραπι», τις οποίες παρουσιάζει ο Θεατρικός Όμιλος Σύρου «Ο Σουρής». Πρόκειται για μια εκρηκτική κωμωδία του LaurentBaffie, η οποία «πατάει» σε συμπεριφορές που αναπτύσσουν πολλοί άνθρωποι σήμερα, αλλά και στη σύγχρονη μόδα της ψυχανάλυσης και των ψυχιάτρων.

Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 4 Αυγούστου (ώρα έναρξης 21:00). Σκηνοθεσία: Γιάννης Δεσύπρης. Σκηνογραφία: Γιάννης Παλαιολόγος. Τιμή εισιτηρίου: 7€ & 5€.

 

ekthesi paidikis zografikis bari 2016

«Καθαρές ακτές, καθαρές θάλασσες»

Σήμερα ξεκίνησε στην παραλία της Βάρης και η 2η Υπαίθρια Παιδική Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα «Καθαρές Ακτές Καθαρές Θάλασσες», που διοργανώνεται από τη Δημοτική Κοινότητα Βάρης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, την Τετάρτη 3 Αυγούστου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Βάρης η εκδήλωση «Δημιουργώντας στην άμμο», που θα περιλαμβάνει παιχνίδια δράσης για παιδιά και δημιουργίες στην άμμο.

Διάρκεια Έκθεσης: έως τις 16 Αυγούστου. Επιμέλεια Έκθεσης: Χρηστιάννα Πάπιτση.

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*