Ξεκινούν οι κινηματογραφικές προβολές στο Θεατρικό Μουσείο Νάξου “Ιάκωβος Καμπανέλλης”

xionati gerontopalikara
admin
22/07/2016 23:15
 
 
 


Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ξεκινά τις προβολές κινηματογραφικών ταινιών στις οποίες ο Ιάκωβος Καμπανέλλης έχει γράψει το σενάριο ή τις έχει σκηνοθετήσει ή είναι βασισμένες σε θεατρικά έργα του.

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 9:00 το βράδυ, θα προβληθεί η ταινία “Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ” σε σενάριο και σκηνοθεσία του μεγάλου μας Νάξιου συγγραφέα.

Είναι μια ταινία που προβλήθηκε πρώτη φορά το 1960 και πρωταγωνιστούν: Τζένη Καρέζη,  Ανδρέας Μπάρκουλης, Δέσπω Διαμαντίδου, Νίκος Σταυρίδης, Ορέστης Μακρής, Μίμης Φωτόπουλος, Βασίλης Αυλωνίτης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Χρήστος Ευθυμίου, Αλέκος Λειβαδίτης και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ “σας περιμένουμε κάθε Πέμπτη να δούμε ή να ξαναδούμε παρέα ταινίες που άφησαν εποχή, το διαχρονικό των θεμάτων αλλά και τις εικόνες της Ελλάδας μιας άλλης εποχής, να γνωρίσουμε τον Ιάκωβο Καμπανέλλη του κινηματογράφου και να μοιραστούμε την εμπειρία μια κινηματογραφικής βραδιάς αυτό το καλοκαίρι στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης“.

Η είσοδος για όλες τις προβολές είναι ελεύθερη.

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*