«Τα Μαγικά Μαξιλάρια» στο θεατράκι των Καμινίων

ta magika maksilaria
admin
20/07/2016 22:21
 
 
 

Το παιδικό θεατρικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Τα Μαγικά Μαξιλάρια» θα παρουσιάσουν ο Θεατρικός Όμιλος Σύρου «Ο Σουρής» σε συνεργασία με τον Κοινωνικό, Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Καμινίων την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 21:00, στο Θεατράκι των Καμινίων.

Πρόκειται για το αγαπημένο έργο του πολυβραβευμένου σύγχρονου παραμυθά και γνήσιου απόγονου του Αριστοφάνη και του Αισώπου, που λάτρεψε το κοινό της Σύρου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Η παράσταση «Τα Μαγικά Μαξιλάρια» αποτελεί τη δεύτερη καλοκαιρινή εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων, ο οποίος στοχεύει στην εξωστρέφεια και τη συνεργασία του με φορείς του νησιού που δραστηριοποιούνται στον τομέα του πολιτισμού.

 

Η υπόθεση

Στα «Μαγικά Μαξιλάρια», ο άπληστος Βασιλιάς Αρπατίλαος απαγορεύει τις… Κυριακές, τα πάρτι γενεθλίων μέχρι και τον λόξυγκα. Όλοι δουλεύουν νύχτα-μέρα για να γεμίζει με διαμάντια το θησαυροφυλάκιο του Βασιλιά. Η καταχθόνια μάγισσα, Σαυριλία Βρισελιέ, σχεδιάζει να καταργήσει ακόμη και τα όνειρα με την καινούρια της εφεύρεση, τα «εφιαλτικά μαξιλάρια», για να δουλεύουν όλοι περισσότερο, χωρίς παράπονα. Σε αυτή την απόπειρα θα βρει απέναντί του την αντίσταση των παιδιών και του δασκάλου τους που θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το τρομερό σχέδιο.

 

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δεσύπρης.

Γενική είσοδος: 4€

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*