VIDEO: Απάντηση Γεωργιάδη προς τους επιχειρηματίες εστίασης: «Όποιος θέλει να δώσει τα κλειδιά του, τα παίρνω εγώ»

Newsroom
01/02/2021 15:50
 
 
 

Την άποψη ότι ο κλάδος της εστίασης δεν είναι αυτός που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα», ο Υπουργός Ανάπτυξης, ερωτηθείς για το αν είναι ορατό το ενδεχόμενο να ανοίξει η εστίαση τον Φεβρουάριο, απάντησε ότι πολλοί άλλοι κλάδοι (όπως π.χ. τα γυμναστήρια, τα θέατρα και τα νυχτερινά κέντρα) έχουν πληγεί πολύ περισσότερο, ενώ αντίθετα οι επιχειρηματίες της εστίασης θα πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους περισσότερο ευνοημένους λόγω των μέτρων που έχει πάρει η Πολιτεία για την οικονομική ενίσχυση τους.

Όσον αφορά δε, στην πανελλαδική κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για τις 10 Φεβρουαρίου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε στην δημοσιογράφο της εκπομπής κα Αναστασοπούλου: «Όποιος επιχειρηματίας της εστίασης θέλει να παραδώσει στα αλήθεια τα κλειδιά της επιχείρησής του, εγώ προσωπικά ο Άδωνις Γεωργιάδης την παίρνω. Την παραλαμβάνω εγώ. Γιατί όταν ακούω έναν άνθρωπο σήμερα ότι έχει ένα κατάστημα εστίασης, το οποίο δεν πληρώνει ενοίκιο, δεν πληρώνει εργαζομένους, παίρνει επιστρεπτέα προκαταβολή και το κράτος του πληρώνει τα πάγια έξοδα, θεωρεί ότι είναι αδικημένος σε αυτή τη χώρα. Ο κακός συνδικαλισμός την ώρα της συμπεριφοράς δεν μου αρέσει».

(Visited 988 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*