Αναφορά Ν. Συρμαλένιου για το νέο πλαίσιο της εορταστικής αγοράς

Άκης Αξαόπουλος
19/12/2020 8:55
  •  
  •  
  •  

 

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την επιστολή του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου που συνυπογράφει το ψήφισμα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας σχετικά με το νέο πλαίσιο λειτουργίας της εορταστικής αγοράς, όπως διαμορφώνεται μετά τις εξαγγελίες μέτρων της Κυβέρνησης.

Ο Σύλλογος, όπως και η ΕΣΕΕ διαμαρτύρονται για την επινόηση και καθιέρωση αδοκίμαστων και αμφιλεγόμενων πρακτικών τύπου click away που πρακτικά ευνοούν μόνο τις μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και για τη μη εφαρμογή κανόνων ισοτιμίας, ισονομίας και ισοπολιτείας για όλους τους κλάδους του λιανικού εμπορίου.

Ζητά, μεταξύ άλλων, την άμεση θεσμοθέτηση και λειτουργία ενός ειδικού «ακατάσχετου» επιχειρηματικού τροφοδότη λογαριασμού που θα συνδεθεί με τα POS και θα δώσει στις επιχειρήσεις την στοιχειώδη ρευστότητα που απαιτείται για να σωθούν από το λουκέτο, καθώς και το πάγωμα όλων των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων μέχρι την επαναφορά της ομαλότητας στην αγορά και την ένταξή τους σε μία γενναία ρύθμιση.

Το ψήφισμα διαμαρτυρίας του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

 

(Visited 21 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.