Τηλεδιάσκεψη του Μητρώου Στελεχών Νοτίου Αιγαίου της ΝΔ με θέμα την ψηφιακή μετάβαση της χώρας

Άκης Αξαόπουλος
19/12/2020 20:37
 
 
 

 

Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας διεξήχθη την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου μέσω της πλατφόρμας zoom.

Αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων, το ΜΠΣ Νοτίου Αιγαίου επεδίωξε να ενημερώσει τους φορείς των νησιών του Νοτίου Αιγαίου για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η ψηφιακή μετάβαση της χώρας μας στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης με θέμα «Έξυπνες πόλεις – ‘Εξύπνα νησιά» ήταν ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, που ανέδειξε το κυβερνητικό έργο της ψηφιακής μετάβασης της χώρας μας, ο κ. Βασίλης Νικολόπουλος, από τον Όμιλο Μυτιληνέος και ο κ. Χρήστος Καλλονιάτης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου που επεσήμαναν τα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού στην καθημερινότητα των τοπικών μας κοινωνιών και οικονομιών.

Στην εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του κ. Γεωργίου Στεργίου, Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Εργασίας, κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, και συμμετείχαν η κ. Μίκα Ιατρίδη, Βουλευτής Δωδεκανήσου, η κ. Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτής Κυκλάδων, τα Στελέχη του Μητρώου, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.

Όπως τόνισε και η Γεν. Συντονίστρια του Μητρώου Νοτίου Αιγαίου, τα νησιά πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής μετάβασης που επιτυγχάνεται από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Την ερχόμενη Δευτέρα το ΜΠΣ Νοτίου Αιγαίου θα συνεδριάσει εκ νέου με συμμετέχοντες Βουλευτές από τα Δωδεκάνησα.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*