Στη Νάξο ο Γιάννης Βρούτσης ψηφίζει για το νέο αρχηγό της ΝΔ

admin
20/12/2015 08:58
 
 
 
Ο Γιάννης Βρούτσης ψηφίζει το νέο αρχηγό της ΝΔ

Ομαλά διεξάγεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Οι κάλπες άνοιξαν στις 7:00 το πρωί και η ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά μέχρι τις 7:00 το βράδυ.

Στη Νάξο και πιο συγκεκριμένα στο εκλογικό κέντρο του Δημαρχείου, ψήφισε νωρίς το πρωί σήμερα ο βουλευτής Κυκλάδων και π. Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Ο κ. Βρούτσης βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Νάξο από την Παρασκευή προκειμένου να συμμετάσχει στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. και αναχώρησε από το νησί το πρωί της Κυριακής, αφού …έριξε την ψήφο του.  

Οι προβλέψεις σχετικά με τη σημερινή ψηφοφορία κάνουν λόγο για πολύ μεγάλη συμμετοχή αφού έως τις 9:25 ψήφισαν 27.000 ψηφοφόροι.

Μετά την αποτυχία διεξαγωγής των εκλογών στις 22 Νοεμβρίου, τα μέλη της ΝΔ προσέρχονται εκ νέου στις κάλπες την Κυριακή για να εκλέξουν νέο πρόεδρο, μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων: των Άδωνι Γεωργιάδη, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Κώστα Μητσοτάκη και Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ανακοίνωση στης ΚΕΦΕ

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώνει ότι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κόμματος σε όλη τη χώρα, ξεκίνησε και συνεχίζεται ομαλά, χωρίς να έχουν παρατηρηθεί τεχνικά προβλήματα.
Καλούμε όλους τους Νεοδημοκράτες να συμμετάσχουν στην κορυφαία εκλογική διαδικασία.
Η εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι υπόθεση που αφορά όλη την ελληνική κοινωνία και καθορίζει το μέλλον του τόπου.

Εκλογές στις Κυκλάδες

Η εκλογική διαδικασία στη ΝΔ δεν έχει αλλάξει από εκείνη της Κυριακής 22 Νοεμβρίου.
Οι εκλογές πραγματοποιούνται και στις Κυκλάδες όπως ακριβώς γίνονται και στην υπόλοιπη Ελλάδα.  Στα καθορισμένα εκλογικά τμήματα, όπως αυτά αποφασίστηκαν από την ΚΕΦΕ, η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 7 (επτά) το πρωί και θα τελειώσει στις 7(επτά) το απόγευμα. 
Η ΝΟΔΕ Κυκλάδων καλεί όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας των νησιών, να συμμετέχουν στη “σημαντική” όπως τη χαρακτηρίζουν, διαδικασία για το κόμμα. 
Από δυο εκλογικά τμήματα έχουν η Σύρος: ένα στην Ερμούπολη (στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου ) και ένα στην Ποσειδωνία (παλαιό Δημαρχείο), και η Νάξος: στο Δημαρχείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Χώρα Νάξου) και στο ΚΕΠ Φιλωτίου.
  • ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ αναλυτικά όλα τα εκλογικά τμήματα στα νησιά των Κυκλάδων
(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*