Νίκος Μανιός για τον προϋπολογισμό του 2016: «Διαθέτει ισχυρό κοινωνικό πρόσημο»

admin
07/12/2015 10:04
 
 
 

Την άποψη ότι ο προϋπολογισμός του 2016 αποτελεί έναν προϋπολογισμό με ισχυρό κοινωνικό πρόσημο, που θα σταθεροποιήσει την κατάσταση και θα ξεκινήσει τη διαδικασία της ανάπτυξης, εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός στην ομιλία του στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον κ. Μανιό, οι προϋπολογισμοί όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων στηρίζονταν στη λογική νεοφιλελευθερισμού, η οποία ενισχύει την ιδιωτική πρωτοβουλία και αποδυναμώνει το κράτος, με αποτέλεσμα «να πλουτίζουν οι εργολάβοι και οι εργαζόμενοι να είναι σκλάβοι».

Ο βουλευτής Κυκλάδων έκανε μια σύντομη αναδρομή στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και οδήγησαν την οικονομία στο έσχατο σημείο, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «ιστορικά, το πολιτικό σκηνικό δεν έδωσε ποτέ συναίνεση στην Αριστερά, όποτε αυτή ισχυροποιήθηκε». Για τον λόγο αυτό, «ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής διάλογο κι όχι συναίνεση» εξήγησε ο κ. Μανιός.

Τέλος, ως προς το προσφυγικό υποστήριξε ότι η κυβέρνηση διαχειρίζεται το ζήτημα με τέτοιο τρόπο που αναδεικνύει όλα τα θετικά στοιχεία αυτού του λαού, «που φέρει μνήμες από προσφυγιά και ξεριζωμό».

 

{youtube} https://www.youtube.com/watch?v=PJy4yXAusLA&feature=youtu.be {/youtube}

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*