Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα σε Μήλο και Κίμωλο

Άκης Αξαόπουλος
07/10/2020 14:32
 
 
 

 

Τη Μήλο και την Κίμωλο επισκέφθηκε το τριήμερο 3 έως 5 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Το Σάββατο 3/10 ο κ. Φόρτωμας βρέθηκε στη Μήλο και συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Στέλλα Μαρκαντώνη, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες και επιχειρηματίες του νησιού και να συζητήσει μαζί τους θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, τον τουρισμό και την οικονομία.

Την Κυριακή 4/10 ο Βουλευτής ταξίδεψε στην Κίμωλο, όπου παραβρέθηκε, μαζί με την Έπαρχο Μήλου Έλλη Χωριανοπούλου, τόσο στον Εσπερινό όσο και στη Θεία Λειτουργία της επόμενης μέρας, επί του εορτασμού της μνήμης της Οσίας Μεθοδίας εν Κιμώλω, που τελέστηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας Οδηγήτριας.

Κατά τη διήμερη παραμονή του στο νησί ο κ. Φόρτωμας, συναντήθηκε με τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Σάρδη και Ελισάβετ Βαμβακάρη, καθώς και με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Γιώργο Πασαμιχάλη. Στις συζητήσεις τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που απασχολούν την Κίμωλο και ειδικότερα τα θέματα του Κτηματολογίου, της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, της υγείας και των αεροδιακομιδών.

Μετά το πέρας των επισκέψεών του ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: “Οι συνεχείς επαφές και ανταλλαγή απόψεων με την κοινωνία είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να αντιλαμβάνεσαι τα ζητήματα και τα θέματα που την απασχολούν. Για εμένα προσωπικά αλλά και για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί σταθερή προτεραιότητα η επίλυση των θεμάτων που επηρεάζουν την καθημερινή διαβίωση των νησιωτών μας. Η δέσμευση μου παραμένει πάντα η ίδια, δίνουμε μαζί τη μάχη για τις Κυκλάδες“.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*