Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ Σύρου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

admin
16/11/2015 09:57
 
 
 

Μήνυμα αντίστασης στέλνει το ΕΠΑΜ Σύρου, με την ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την αυριανή επέτειο του Πολυτεχνείου.

«Επιδιώκουμε αυτό που φοβούνται οι εθελόδουλοι και οι προδότες, την Εθνική Ανεξαρτησία» τονίζει στην ανακοίνωση του η οποία έχει ως εξής:

Τότε «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» ήσαν τα συνθήματα του λαού μας. Σήμερα ζούμε δυστυχώς την εποχή της κοινοβουλευτικής υποταγής στους ευρωναζί των Βρυξελλών, που δεν διστάζουν να αιματοκυλήσουν λαούς προκειμένου να πουλήσουν όπλα, να αρπάξουν πλούτο και να κατεδαφίσουν τα εθνικά κράτη.

Προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις «έκτακτης ανάγκης» για να επιβάλλουν δικτατορίες απροκάλυπτες, μόνο έτσι θα μας υποτάξουν στην μόνιμη εξαθλίωση, μόνο έτσι θα έχουν την «συναίνεση» μας.

Προδοτικές δήθεν αριστερές, αλλά και δεξιές συμμορίες μας σπρώχνουν σε συνεχή μνημόνια υποταγής με τελική κατάληξη την οριστική μας εξάλειψη.

Εμείς όμως θα οργανώσουμε την αντίστασή μας, στους εξοντωτικούς φόρους, στην αρπαγή της περιουσίας μας, στους τοκογλύφους τραπεζίτες, στην υποβάθμιση της παιδείας και της υγείας.

Τιμάμε την επέτειο της 17η Νοέμβρη και επιδιώκουμε αυτό που φοβούνται οι εθελόδουλοι και οι προδότες, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

 

Ε.ΠΑ.Μ. (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) Σύρου

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*