Ο Πάνος Σκουρλέτης στο MEGATV: «Δωρεάν μάσκες και όχι πρόστιμα»

skourletis panos
Newsroom
03/08/2020 10:19
  •  
  •  
  •  

Την αναγκαιότητα να πειστούν οι πολίτες για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας και όχι να τιμωρούνται με πρόστιμα, επισήμανε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Επικρατείας Πάνος Σκουρλέτης.

«Θα προτιμούσα αυτές τις μέρες, που βλέπω τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και την αστυνομία να μπαίνουν μέσα στα λεωφορεία, αντί να μοιράζουν πρόστιμα να μοιράζουν δωρεάν μάσκες. Και δεν είναι μεγάλο το ποσό […] Φανταστείτε πόσες μάσκες θα μπορούσαμε να πάρουμε εάν είχαμε μία γλάστρα λιγότερη, από αυτές που έχει βάλει ο δήμαρχος Αθηναίων στον “Μεγάλο Περίπατο”. Αυτές τις κακόγουστες και ακριβοπληρωμένες γλάστρες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε:

«Το λέω σαν παράδειγμα για να καταλάβουμε ότι υπάρχουν απλά πράγματα που μπορούν να δείξουν στον κόσμο τι πρέπει να κάνει, αλλά όχι και να τον τιμωρήσουν. Σημασία έχει να πείσουμε τον κόσμο, όπως τον πείσαμε την προηγούμενη φορά. Και να μην είμαστε αντιφατικοί στην πολιτική μας. Έχετε δει ότι άλλα μέτρα ισχύουν, κατά καιρούς, στις εισόδους της χώρας στα χερσαία σύνορα, άλλα για τα τσάρτερ, άλλα για τα πλοία. Όλα αυτά πρέπει να είναι εναρμονισμένα».

(Visited 39 times, 1 visits today)