Στον ΔΕΔΔΗΕ ο Φίλιππος Φόρτωμας για ζητήματα που απασχολούν τις Κυκλάδες

Άκης Αξαόπουλος
17/06/2020 18:46
 
 
 

 

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ κ. Αναστάσιο Μάνο πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας.

Ο κ. Φόρτωμας μετέφερε στον κ. Μάνο τα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά μας και σχετίζονται με την παρουσία του ΔΕΔΔΗΕ σε αυτά, με κατά προτεραιότητα αίτημα την αύξηση των θέσεων προσωπικού που θα προκηρυχθεί από την εταιρία για τις Κυκλάδες.

Από πλευράς ΔΕΔΔΗΕ ήταν ξεκάθαρη η θετική ανταπόκριση και η διαβεβαίωση πως θα υπάρξουν θετικά νέα που αφορούν στην αύξηση των θέσεων εργασίας μόνιμου προσωπικού τους επόμενους 3 μήνες. Ο κ. Μάνος μετέφερε στον Βουλευτή Κυκλάδων την στήριξη της εταιρίας προς τα νησιά των Κυκλάδων και την αναγνώριση των ιδιαιτεροτήτων της νησιωτικότητας.

Ο κ. Φόρτωμας δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης: «Σήμερα είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ κ. Αναστάσιο Μάνο, μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τον Νομό Κυκλάδων. Θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά για την άμεση και θετική του ανταπόκριση στο πάγιο αίτημα των νησιών μας για αύξηση θέσεων μόνιμου προσωπικού, γεγονός που εν προκειμένω βοηθά στην περεταίρω ενδυνάμωση και ενίσχυση της λειτουργίας του ΔΕΔΔΗΕ, αλλά ταυτόχρονα διασφαλίζει την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής τους».

(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*