VIDEO – Μανιός: Τι θα γινόταν με την πανδημία του κορωνοϊού, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν κυβέρνηση

Newsroom
15/05/2020 03:18
 
 
 

 

Τα σχόλια του για το τι θα γινόταν με την πανδημία του κορωνοϊού, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν κυβέρνηση κάνει στην κάμερα, στο προσωπικό του κανάλι στο youtube, το Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ και π. βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός.

Όπως μεταξύ άλλων αναφέρει ο κ. Μανιός εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν στην εξουσία «δεν θα πετάγαμε στον κάλαθο των αχρήστων τους άλλους ασθενείς (εκτός κορωνοϊού). Δεν θα είχαν αφεθεί στην τύχη τους. Αυτό θα μπορούσε να γίνει με την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών». Όπως προσθέτει, όλες οι θέσεις επικουρικών γιατρών και λοιπού προσωπικού θα είχαν γίνει αμέσως μόνιμες θέσεις. «Θα είχαν προσληφθεί 4.000 γιατροί που ήδη είχε προχωρήσει η διαδικασία» τόνισε.

Ο κ. Μανιός υπογραμμίζει επίσης ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα άφηνε απλήρωτους τους «μικρούς και μεγάλους ήρωες» που έδωσαν τη μάχη στην πρώτη γραμμή και δεν πληρώθηκαν τις υπερωρίες τους.

Ο π. βουλευτής Κυκλάδων διατύπωσε επίσης το ερώτημα «τι θα γινόταν εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε έρθει στην εξουσία».

«Πώς θα έβρισκε τη χώρα η πανδημία με διαλυμένο το σύστημα υγείας; Με 2,5 εκατ. ανασφάλιστους; Πώς θα είχαν πρόσβαση στο νοσοκομείο; Θα έδιναν 5ευρο να εξεταστούν οι ασφαλισμένοι και 25 ευρώ προκαταβολή για νοσηλεία» τονίζει.

 

(Visited 249 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*