Ομιλία του Γιάννη Βλασερού σε Κυκλαδίτες ετεροδημότες της Αττικής

admin
14/09/2015 1:51
  •  
  •  
  •  

Την εμπιστοσύνη του κόσμου ζήτησε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Βλασερός, προκειμένου το κόμμα του ν’ αποκτήσει την πολιτική ισχύ για να μπορέσει να βοηθήσει στην επίλυση χρόνιων και μειζόνων προβλημάτων των Κυκλάδων, όπως είναι η υγειονομική τους κάλυψη.

Στην πολιτική ομιλία του για τους Κυκλαδίτες ετεροδήμότες της Αττικής, η οποία έγινε στο Γαλάτσι, ο κ. Βλασερός τοποθετήθηκε επί της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ, το οποίο – στην προσπάθεια διάσωσης της χώρας – «θυσίασε» την κομματική του ισχύ, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι «σ’ αυτές τις εκλογές ζητούμε την εντολή του λαού, για να αναλάβουμε τον ρόλο του εγγυητή για την ομαλή και ασφαλή διακυβέρνηση και πορεία της χώρας».

Μετά την ομιλία του, ο κ. Βλασερός απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού και, εν συνεχεία, συμμετείχε ενεργά στη συζήτηση που «άναψε», με αφορμή τις τοποθετήσεις για το ρευστό πολιτικό περιβάλλον και τα προβλήματα των Κυκλάδων.

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης, οι παριστάμενοι είχαν τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν εκλεκτή ναξιώτικη γραβιέρα και μερικά ποτήρια πρώτης ποιότητας ρακής!  

 

 

(Visited 6 times, 1 visits today)