Περιοδεία Σταύρου Στέλλα και Νίκου Συρμαλένιου σε Πάρο και Αντίπαρο

admin
10/09/2015 10:01
 
 
 

Διήμερη επίσκεψη σε Πάρο και Αντίπαρο πραγματοποίησαν χθες και προχθές οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Στέλλας και Νίκος Συρμαλένιος.

Εκεί συναντήθηκαν με φίλους και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με τους οποίους συζήτησαν και έκαναν αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας του κόμματος, ενώ ανέλυσαν τους στόχους και τις προκλήσεις της νέας περιόδου που θα ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου, εφόσον το κόμμα του κ. Τσίπρα λάβει ισχυρή εντολή από τους πολίτες.

Οι υποψήφιοι επισκέφθηκαν, επίσης, την αγορά της Παροικιάς, όπου συνομίλησαν με πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής για πληθώρα πληθώρα τοπικών ζητημάτων, αλλά και για θέματα της γενικότερης πολιτικής κατάστασης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, «το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες της Πάρου ήταν μήνυμα στήριξης, μήνυμα ισχυρής εντολής για να αποτελέσει η 20η Σεπτεμβρίου πραγματικό ορόσημο για μια νέα πορεία της χώρας, για αλλαγή του πολιτικού κατεστημένου της διαπλοκής και της διαφθοράς, για βελτίωση της καθημερινότητας, άμβλυνση των ανισοτήτων, βαθιές τομές σε όλους του τομείς της διοίκησης και του κράτους».

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*