Σε Σύρο και Τήνο ο Γιάννης Βλασερός

admin
09/09/2015 09:04
 
 
 

Τη Σύρο και την Τήνο επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Βλασερός.

Στη Σύρο, αφού υπέβαλε την υποψηφιότητα του, συναντήθηκε στη συνέχεια με τους συνυποψήφιους του Δημήτρη Μπάιλα, Γιώργο Παπαμανώλη και Χρήστο Πολατσίδη, καθώς και άλλους παράγοντες της παράταξης, με τους οποίους συμφώνησαν για συστράτευση στην κοινή προσπάθεια να αναδειχθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη ως ο ισχυρός τρίτος πόλος που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις.

 

Επίσκεψη στην Τήνο

Συνοδευόμενος από τον συνυποψήφιο του Χρήστο Πολατσίδη, ο κ. Βλασερός επισκέφθηκε την Τήνο, όπου αρχικά μετέβη στον ναό της Παναγίας Τήνου.

Ακολούθησε σύσκεψη με παράγοντες του νησιού, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν και αναδείχθηκαν κυρίαρχα θέματα, όπως π.χ. η αδυναμία του τοπικού Κέντρου Υγείας να καλύψει τις ανάγκες περίθαλψης των κατοίκων, η έλλειψη του βιολογικού καθαρισμού κ.λπ.

Όπως δήλωσε ο κ. Βλασερός, «η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει υποχρέωση να σκύψει επάνω στα οξέα αυτά προβλήματα πού απασχολούν την κοινωνία του νησιού».

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*