ΣΥΡΙΖΑ Σύρου: «Με το βλέμμα στη νέα εκλογική μάχη»

admin
01/09/2015 16:06
 
 
 

Θέλοντας να πετύχει συσπείρωση των ψηφοφόρων του, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τους καλεί να ενισχύσουν το κόμμα στις επερχόμενες εκλογές, προκειμένου «να δοθεί μια αριστερή προοδευτική λύση στην κρίση» και να μην επιστρέψουν «οι δυνάμεις της συντήρησης και της διαπλοκής που έφεραν τη χώρα και τον λαό στη χρεοκοπία».

Η Ο.Μ. πραγματοποίησε χθες ολομέλεια με την παρουσία του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου, στην οποία τονίστηκε η σημασία που έχει να κερδηθεί η μάχη της 20ης Σεπτέμβρη για «τη συνέχιση του αγώνα για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εθνικής κυριαρχίας, της υπεράσπισης των λαϊκών στρωμάτων».

Η ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σύρου έχει ως εξής:

Μπαίνοντας στην προεκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου, μετά και την πραγματοποίηση της διήμερης Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σύρου πραγματοποίησε χθες ολομέλεια με την παρουσία του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου.

Μετά την αναλυτική εισήγηση του σ. Νίκου Συρμαλένιου για την 7μηνη διακυβέρνηση, τις νίκες και τις ήττες αλλά κυρίως για τα τεράστιας σημασίας ζητήματα που διακυβεύονται για την κοινωνία σ’ αυτές τις εκλογές, παλαιά και νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από έναν ειλικρινή και γόνιμο διάλογο, τοποθετήθηκαν και εξέφρασαν τις απόψεις τους για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, για τον άνισο αγώνα που δόθηκε, αλλά κυρίως για τη σημασία που έχει αυτή η μάχη να κερδηθεί, όχι για τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι για την αριστερά, αλλά για την συνέχιση του αγώνα για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εθνικής κυριαρχίας, της υπεράσπισης των λαϊκών στρωμάτων.

Σ’ αυτόν τον αγώνα, καλούμε όλο τον δημοκρατικό Συριανό λαό να συμπαραταχθεί μαζί μας, για να πάμε την Ελλάδα και τον λαό μας μπροστά, για να δοθεί μια αριστερή προοδευτική λύση στην κρίση, για να εμποδίσουμε να επιστρέψουν οι δυνάμεις της συντήρησης και της διαπλοκής που έφεραν την χώρα και τον λαό μας στη χρεοκοπία.

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*