Στη Νάξο έστειλε ο Λαφαζάνης το Σταθά να προσεγγίσει το Γλέζο

admin
28/08/2015 10:08
 
 
 

 

Στη Νάξο βρίσκεται από την Πέμπτη ο βουλευτής Βοιωτίας της “Λαϊκής Ενότητας” του Παναγιώτη Λαφαζάνη Γιάννης Σταθάς.

Ο λόγος της επίσκεψης του βουλευτή στο Κυκλαδίτικο νησί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr, είναι η συνάντησή του με το Μανώλη Γλέζο ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Απείρανθο Νάξου. Η πρώτη συνάντηση Γλέζου-Σταθά πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα την Πέμπτη το βράδυ, ενώ ο βουλευτής Βοιωτίας αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα από το νησί.

Όπως είναι γνωστό, όλες αυτές τις ημέρες γίνονται έντονες διεργασίες προκειμένου Λαφαζάνης – Κωνσταντοπούλου να προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα πρόσωπα δημιουργώντας ένα ισχυρό αντιμνημονιακό μέτωπο που θα κατέλθει στις εκλογές του Σεπτέμβρη, προφανώς μέσα από δυο (συνεργαζόμενα) κόμματα τη “Λαϊκή Ενότητα” αλλά και το νέο κόμμα που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα ανακοινώσει η κ. Κωνσταντοπούλου.

Φυσικά από όλες αυτές τις κινήσεις δεν θα έλειπε η προσέγγιση στο ιστορικό στέλεχος της αριστεράς Μανώλη Γλέζο, στον οποίο μάλιστα πρόσφατα απέστειλε επιστολή η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως «οι δρόμοι της ελπίδας τους οποίους έχουμε βαδίσει αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν μονόδρομοι ούτε αδιέξοδα στη δημοκρατία και όσο ο λαός είναι ενεργός και όσο υπάρχουν εκπρόσωποί του αποφασισμένοι να μην τον προδώσουν”.

Ωστόσο ο Ναξιώτης π. Ευρωβουλευτής, Μανώλης Γλέζος προς το παρών τουλάχιστον, δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως τις προθέσεις του και το ρόλο που θα παίξει στις επερχόμενες εκλογές. 

 

(Visited 21 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*