“Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να αποδράσει, με την απόφασή του για εκλογές”

monogiou4
admin
25/08/2015 22:20
 
 
 

Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να αποδράσει, με την απόφασή του για εκλογές” δήλωσε μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις με την παραίτηση της κυβέρνησης και την προκήρυξη εκλογών. Αναλυτικότερα η κ. Μονογυιού δήλωσε τα εξής: 

Ο κ. Τσίπρας οδηγεί τη χώρα σε 3η εκλογική αναμέτρηση μέσα σε επτά μήνες για καθαρά εσωκομματικούς λόγους. Δυστυχώς τα κομματικά του αδιέξοδα τα πληρώνει πάλι ο ελληνικός λαός. Εμείς δεν φοβόμαστε. Μιλούσαμε και μιλάμε πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας. Η Νέα Δημοκρατία σαν υπεύθυνη πολιτική δύναμη θα απευθυνθεί στους πολίτες οι οποίοι θα επιλέξουν τις τύχες τις δικές τους και την τύχη της χώρας τους. Δεν θα βρισκόμασταν τώρα εδώ να συζητάμε για εκλογές αλλά θα βρισκόταν η χώρα και οι πολίτες της σε άτακτη χρεοκοπία αν η Νέα Δημοκρατία, σαν υπεύθυνη δύναμη που κοιτάει το καλό της πατρίδας και των πολιτών, δεν στήριζε τη συμφωνία με τους εταίρους στη βουλή και δεν λειτουργούσε πέρα από μικροκομματικά συμφέροντα για το καλό της Ελλάδας ώστε να μην καταρρεύσει η χώρα.

Οι πολίτες πλέον είναι αυτοί που θα αναλάβουν την ευθύνη για να τερματιστεί αυτή η καταστροφική περίοδος και εφόσον ο κ. Τσίπρας επέλεξε να αποδράσει ο ίδιος με τις εκλογές, οι πολίτες ας τον βοηθήσουν σε αυτή του την απόφαση“.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*