Α. Γεωργιάδης: «Είναι ζημία για την οικονομία» η προστασία της πρώτης κατοικίας

adonis georgiadis
Άκης Αξαόπουλος
02/02/2020 22:30
 
 
 

 

Ο κορυφαίος υπουργός και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε από το βήμα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, ότι δεν υπάρχει απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας σε καμία προηγμένη οικονομία για να προσθέσει ότι «ούτε πρέπει να υπάρχει».

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης πήγε ένα βήμα παραπέρα χαρακτηρίζοντας την προστασία της πρώτης κατοικίας ως «ζημιογόνα» για την οικονομία.

Βολές κατά του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπολύει το ΚΙΝΑΛ, με αφορμή τη δήλωσή του ότι αποτελεί «ζημία» για την οικονομία να υπάρχει πλήρης προστασία της πρώτης κατοικίας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκδήλωση σε απόσπασμα της ομιλίας του που δημοσιοποίησε το ΚΙΝΑΛ ο Άδωνις Γεωργιάδης ακούγεται να λέει ότι αποτελεί «ζημία» για την οικονομία να υπάρχει πλήρης προστασία της πρώτης κατοικίας.

«Ο κ. Α. Γεωργιάδης αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του χαιρετισμού του σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, για να τους πείσει πόσο σωστή είναι η απαίτηση των funds για γενικευμένους πλειστηριασμούς της Α΄ κατοικίας των δανειοληπτών», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

«Δηλαδή να τους πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες χωρίς εξαιρέσεις. Το επόμενο βήμα φανταζόμαστε είναι να επιβλέψει προσωπικά και να εγγυηθεί την εκτέλεση των εντολών των funds. Μη τους ξεφύγει και κανένας», καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη.

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

(Visited 163 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*