Στη Νάξο ο Αν. Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου

apostolou
admin
31/07/2015 10:09
  •  
  •  
  •  
Επίσκεψη στη Νάξο πραγματοποιεί από την Παρασκευή 31 Ιουλίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους αγροτών και φορέων σχετικά με θέματα αρμοδιότητάς του.  
Ειδικότερα, ο Αναπληρωτής Υπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων του νησιού, ενώ θα επισκεφθεί την ΕΑΣ Νάξου, όπου θα συναντηθεί με υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπρόσωπους αγροτών και κτηνοτρόφων. 
Επίσης, ο κ. Αποστόλου θα παρευρευθεί, το Σάββατο 1η Αυγούστου, στο «5ο Φεστιβάλ Πατάτας Νάξου» που συνδιοργανώνουν η ΕΑΣ Νάξου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αρσενίου. Επισημαίνεται ότι το Φεστιβάλ Πατάτας που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά στη Νάξο έχει ως στόχο την ανάδειξη της Ναξιώτικης πατάτας που αποτελεί πιστοποιημένο προϊόν (ΠΓΕ) που παράγεται και τυποποιείται στο νησί, καθώς και τη διασύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα της περιοχής με την γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό. 
Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής: 
Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 
14:00 Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΑΣ Νάξου. Συνάντηση με το ΔΣ και υπηρεσιακούς παράγοντες. Συζήτηση για τα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων του νησιού 
Σάββατο 1η Αυγούστου 
12.30 Συνάντηση με το Δήμαρχο Νάξου στο Δημαρχείο 
21:00 Έναρξη εκδηλώσεων «5ου Φεστιβάλ Πατάτας»- Αγία Άννα 
Κυριακή 2 Αυγούστου
11.00 Επίσκεψη με φορείς στο Φιλώτι
(Visited 10 times, 1 visits today)