ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων: «Αγαπητοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ προσγειωθείτε»

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: "Οι πολίτες μίλησαν - Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα"
Newsroom
13/01/2020 09:37
 
 
 

 

«Αυτά τα πρόσωπα τελικά ζουν σε έναν δικό τους κόσμο που φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα». Την άποψη αυτή διατυπώνει η ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων, απαντώντας σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων.

Στην απάντησή της η ΝΟ.Δ.Ε. υποστηρίζει, ακόμη, ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να παραπληροφορεί τους πολίτες ως προς το έργο που παράχθηκε κατά την διάρκεια της δικής του διακυβέρνησης, ωστόσο ο λαός – όπως αναφέρει – «επέλεξε ένα κόμμα σοβαρό και υπεύθυνο κι έναν πρωθυπουργό με όραμα για να οδηγήσει την πατρίδα μας μπροστά».

Τέλος, η ΝΟ.Δ.Ε. καλεί την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ «να προσγειωθεί» αν την ενδιαφέρει πραγματικά το μέλλον της Ελλάδας και του λαού της μας και «όχι οι μικροπολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες».

Αναλυτικά, η απάντηση της ΝΟ.Δ.Ε.

Διαβάζοντας κανείς τα όσα γράφουν στο δελτίο τύπου τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων αμέσως γεννάται η ερώτηση… έχουν επαφή με την κοινωνία ή όχι; Και η απάντηση αυτονόητη… ναι, όντως αυτά τα πρόσωπα τελικά ζουν σε έναν δικό τους κόσμο που φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Όσο για τη νησιωτική πραγματικότητα, μην το ξεχνάτε… παραλάβατε ΦΠΑ 16% και τον παραδώσατε 24%…

Η πενταετία που έκλεισε, αγαπητοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και ευτυχώς έκλεισε, όντως άφησε το αποτύπωμα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, της χειρότερης κυβέρνησης όλων των εποχών! Μιας κυβέρνησης που εξαπάτησε πολλάκις τον ελληνικό λαό και επένδυσε στο πολιτικό ψέμα. Το ψέμα και η παραπληροφόρηση ήταν τα πολιτικά όπλα του ΣΥΡΙΖΑ που δυστυχώς παραμένουν και σήμερα.
Το δελτίο τύπου της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων είναι η απόδειξη. Τι μας λέει η Ν.Ε.; Παρέλαβαν χάος και μας παρέδωσαν «παράδεισο». Μας λέει ότι για πρώτη φορά υλοποιήθηκε ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική παντού: στις μεταφορές, στην παιδεία, στην πρόνοια, στην ενέργεια, στο περιβάλλον κλπ… κλπ… Και αμέσως διερωτάται κανείς. Μα γιατί ο κόσμος δεν τους ψήφισε; Γιατί επέλεξαν να χάσουν τον «παράδεισο»;

Ας σοβαρευτούμε λίγο. Φυσικά και δεν ζούσαμε σε «παράδεισο», ούτε και ο σοφός λαός έκανε λάθος. Ψήφισε και έστειλε σπίτι αυτούς που οδήγησαν την Χώρα μας στην παρακμή και επέλεξε ένα κόμμα σοβαρό και υπεύθυνο να οδηγήσει την Πατρίδα μας μπροστά. Ο λαός επέλεξε έναν πρωθυπουργό με όραμα. Έναν πρωθυπουργό που μίλησε με ειλικρίνεια και αλήθεια στους πολίτες. Έναν πρωθυπουργό πανέτοιμο για την επόμενη μέρα.

Η Ελλάδα μας, αγαπητοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, αποκτά και πάλι την αίγλη και τη δύναμη που είχε χάσει επί των ημερών σας και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η εμπιστοσύνη των πολιτών στη ΝΔ και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνεχώς αυξάνεται. Δεν το λέμε μόνο εμείς. Το είπαν οι πρόσφατες Εθνικές Εκλογές και το λένε συνεχώς όλες οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως βλέπετε η διαφορά , δυστυχώς για σας, αυξάνει συνεχώς!

Κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε, αφού ούτε αυτό το δήθεν «κεντροαριστερή συσπείρωση» σας βγήκε. Οι πολίτες σας γύρισαν και τώρα την πλάτη, για έναν απλό και μοναδικό λόγο. Τώρα σας γνώρισαν… σας έζησαν… ξέρουν πολύ καλά με ποιους έχουν να κάνουν!

Αγαπητοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ προσγειωθείτε, αν πραγματικά έστω και τώρα, σας ενδιαφέρει το μέλλον της Πατρίδας μας και όχι οι μικροπολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες.

Εμείς προχωράμε μπροστά! Έχουμε δρόμο και η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά και επιτέλους να βρείτε το δικό σας δρόμο… αγαπητοί και προοδευτικοί φίλοι της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*