Συνάντηση Φ. Φόρτωμα με την Υπουργό Παιδείας

Άκης Αξαόπουλος
01/12/2019 15:06
 
 
 

 

Στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, μετέβη την Παρασκευή ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας και είχε συνάντηση μαζί της για σημαντικά ζητήματα τα οποία έχουν άμεση σχέση με τον τομέα εκπαίδευσης στα νησιά του νομού.

Στην ατζέντα της συνάντησης τέθηκαν θέματα που σχετίζονται με τον ευρύτερο τομέα της Παιδείας στις Κυκλάδες, τόσο στην Πρωτοβάθμια, όσο και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα εκπαιδευτικά κενά στα σχολεία, το κόστος διαβίωσης των εκπαιδευτικών στα νησιά, την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών δομών, τις ιδιόμορφες συνθήκες που επικρατούν στις Κυκλάδες λόγω της νησιωτικής ιδιαιτερότητας, τις προωθούμενες αλλαγές στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση κ.α.

Γενικότερα, η συνάντηση κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με την Υπουργό να εκφράζει την πίστη της ότι την επόμενη σχολική περίοδο, ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν φέτος θα αντιμετωπισθούν επιτυχώς.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*