Ν. Συρμαλένιος: «Εν μέσω μνημονίων η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε την εκτροχιασμένη οικονομία στις ράγες»

Άκης Αξαόπουλος
13/11/2019 12:42
 
 
 

 

Για τις «τιτάνιες προσπάθειες» του ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει και να ανακτήσει την αξιοπιστία της χώρας έκανε λόγο ο Νίκος Συρμαλένιος, κατά την ομιλία του στην Επιτροπή Απολογισμού και του Γενικού Ισολογισμού του Κράτους και Ελέγχου της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του Κράτους, με θέμα την έγκριση ισολογισμού και απολογισμού του κράτους έτους 2017.

Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε τη βούληση να εφαρμόσει πολιτικές ελάφρυνσης, κοινωνικής προστασίας και ανακατανομής των βαρών, παρά το αυστηρό δημοσιονομικό πλαίσιο των μνημονίων, ενώ δεν παρέλειψε να κατηγορήσει την ΝΔ για καταστροφολογία και λαϊκισμό.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ανέλαβε το Γενάρη του 2015 μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες οικονομικής λιτότητας και κοινωνικών ανισοτήτων και με εντελώς άδεια ταμεία, κατάφερε μέχρι το τέλος του 2017 και εν μέσω Μνημονίων να επαναφέρει την εκτροχιασμένη οικονομία στις ράγες και να κερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία της χώρας, θέτοντας τις βάσεις για το οριστικό τέλος των μνημονίων τον Αύγουστο του 2018» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Συρμαλένιος.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του Νίκου Συρμαλένιου

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*