Φ. Φόρτωμας: Να προωθήσουμε λύσεις στα ειδικά θέματα του νησιώτη επαγγελματία

Άκης Αξαόπουλος
21/10/2019 12:41
 
 
 

 

Στην έναρξη του 11ου Συνεδρίου Εμπορικών Συλλόγων νομού Κυκλάδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην Τήνο, στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, συμμετείχε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Με τίτλο «εμπόριο συνεργασία, αντοχή, ελπίδα», το Συνέδριο ανέδειξε καίριους προβληματισμούς για το παρόν και το μέλλον της επιχειρηματικότητας και του εμπορικού κόσμου στα νησιά των Κυκλάδων.

«Το να ασκείς εμπόριο στο νομό Κυκλάδων και στα νησιά μας, σημαίνει επιπλέον εμπόριο με προκλήσεις, σημαίνει υψηλά κόστη, εποχικότητα, πρόσθετα ρίσκα, χωροταξικά δεδομένα, χωρικά ζητήματα. Από τη θέση του Βουλευτή Κυκλάδων στόχος μου είναι να αναδείξω όλα αυτά τα ζητήματα και να προωθήσω λύσεις στα ειδικά θέματα του νησιώτη επαγγελματία», είπε, μεταξύ άλλων κατά τον χαιρετισμό του από το βήμα του Συνεδρίου ο κ. Φόρτωμας, προσθέτοντας ότι η χώρα βρίσκεται στις αρχές μιας νέα εποχής και στην υλοποίηση του σχεδίου εξυγίανσης της οικονομίας, άξονας της οποίας είναι και η νησιωτική επιχειρηματικότητα.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο κ. Φόρτωμας μετέβη στη Μύκονο και τίμησε με την παρουσία του τις διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις του πολιούχου του νησιού, Αγίου Αρτεμίου.

Το βράδυ του Σαββάτου, συμμετείχε στον πανηγυρικό εσπερινό που τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου, ενώ το πρωί της Κυριακής παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και έλαβε μέρος στην πάνδημη λιτάνευση της αγίας Εικόνας και του ιερού Λειψάνου του Αγίου Αρτεμίου στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας και στο λιμάνι της Μυκόνου.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*