Συνάντηση Πλακιωτάκη με εκπροσώπους της εταιρείας «Ελληνικά Υδατοδρόμια»

Άκης Αξαόπουλος
24/09/2019 11:02
 
 
 

 

Ενημερωτική συνάντηση για την λειτουργία των υδατοδρομίων πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μεταξύ του υπουργού Γιάννη Πλακιωτάκη και εκπροσώπων της εταιρείας «Ελληνικά Υδατοδρόμια».

Από πλευράς της εταιρείας συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Γκόβας, ο διευθυντής λειτουργίας της ΑΚΤΩΡ Facility Management – εταίρου της «Ελληνικά Υδατοδρόμια» κ. Χρήστου και η υπεύθυνη Οργάνωσης & Ανθρώπινου δυναμικού κα Γκόβα.

Δίνοντας το στίγμα της κυβερνητικής βούλησης, ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρθηκε στην διϋπουργική σύσκεψη για τα υδατοδρόμια που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην οποία – εκτός από τον ίδιο – Πλακιωτάκη, μετείχαν οι Υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδης, Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλής, Τουρισμού κ. Θεοχάρης και οι Υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Παπαθανάσης και Μεταφορών και Υποδομών κ. Κεφαλογιάννης.

Όπως επισημάνθηκε κατά την διάρκεια της συνάντησης εντός διμήνου θα παρουσιαστεί το νέο απλουστευμένο θεσμικό πλαίσιο για την λειτουργία των υδατοδρομίων που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη δικτύου υδροπλάνων στην Ελλάδα.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της εταιρείας «Ελληνικά Υδατοδρόμια» ενημέρωσαν τον κ. Πλακιωτάκη για τους τομείς δράσης της, για την πορεία δημιουργίας εκτενούς δικτύου υδατοδρομίων σε νησιωτικές και παράκτιες περιοχές στην ελληνική επικράτεια, καθώς και για το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για την λειτουργία των υδροπλάνων στη χώρα μας.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*