Μήνυμα της NE Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

ΝΕ Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ
Newsroom
11/07/2019 00:10
 
 
 

 

H NE Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί τους πολίτες των Κυκλάδων που εμπιστεύτηκαν, ενεργοποιήθηκαν, στήριξαν, αγωνίστηκαν και συμπαρατάχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη τελευταία κρίσιμη εκλογική μάχη.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

Ευχαριστεί τους νησιώτες που μας καλοδέχθηκαν, μας άκουσαν και συζήτησαν μαζί μας. Χαιρετίζει τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν δύο εκλογικές μάχες μέσα στη τουριστική περίοδο μεταφέροντας το έργο και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε χωριό των Κυκλάδων. Συγχαίρει τις υποψήφιες και τους υποψήφιους βουλευτές που βρέθηκαν με ανιδιοτέλεια στη πρώτη γραμμή της μάχης, όπως και τον εκλεγμένο βουλευτή Νίκο Συρμαλένιο.

Καλούμε όλους τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες, ανεξάρτητα αν μας ψήφισαν ή όχι, που αναγνωρίζουν το θετικό έργο της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (παρά τις όποιες αστοχίες ή καθυστερήσεις υπήρξαν) και εκτιμούν τα αποτελέσματα των νησιωτικών πολιτικών που εφαρμόσαμε, σε συσπείρωση και ενεργό συμμετοχή στον αγώνα για την προάσπιση, τη διαφύλαξη και διεύρυνση όσων έγιναν για τη νησιωτικότητα (Μεταφορικό Ισοδύναμο κτλ), την Υγεία, την Παιδεία, τους αγρότες, την προστασία του περιβάλλοντος και του πολιτισμού, την προστασία της εργασίας και των επαγγελματιών.

Γνωριστήκαμε πριν χρόνια στους αγώνες για τα κεντρικά πολιτικά αλλά και τα νησιωτικά ζητήματα. Σήμερα συνεχίζουμε ξανά μαζί αυτόν τον όμορφο αγώνα, πιο έμπειροι και δυνατοί, σε μόνιμο διάλογο με την κοινωνία, με όλους τους πολίτες, τους φορείς, την αυτοδιοίκηση των νησιών.

(Visited 38 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*