Νίκος Μανιός: Δεν πάμε στις εκλογές για να υποσχεθούμε αλλά για να αναδείξουμε το έργο του ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Μανιός
Newsroom
06/06/2019 22:45
 
 
 

 

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου και 2ας Ιουνίου αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Μεσόγειος στο Κόκκινο”.

Μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στην απλή αναλογική και τις συνεργασίες που θα πρέπει να υπάρξουν στο δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αλλά και στις ευρωεκλογές.

Σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης:

Για το 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών των Κυκλάδων ο βουλευτής επισήμανε ότι “δεν πήγαμε καλά ως προοδευτικός χώρος”. “Οι παθογένειες και της αριστεράς και των δημοκρατικών παρατάξεων βγήκαν στην επιφάνεια μέσα στα πλαίσια των ανταγωνισμών. Όμως με την απλή αναλογική θα υπάρχει δημοτικό συμβούλιο με δυνάμεις μοιρασμένες, με οριακή πλειοψηφία ή ισοψηφία όπου θα χρειάζεται συζήτηση και συνεννόηση για να λυθούν προβλήματα του δήμου”.

Για τις εθνικές εκλογές και για το αν ο χρόνος είναι αρκετός για να ανατρέψει τα δεδομένα: Ο κ. Νίκος Μανιός τόνισε μεταξύ άλλων, ότι “εμείς δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές τώρα για να υποσχεθούμε αλλά για να αναδείξουμε το έργο της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ”.

“Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ένα συντηρητικό σύστημα που είναι ριζωμένο στη Ελλάδα και δεν νικιέται εκλογικά εύκολα. Θα πρέπει ο κόσμος να δει τι πήρε. Όχι μόνο αν πήρε ένα επίδομα αλλά και τι υπηρεσίες πήρε στην παιδεία, στην υγεία και σε άλλους τομείς. Ο κόσμος έχει να επιλέξει ή να συνεχίσει σ’ αυτό το δύσκολο δρόμο που είναι προς όφελος της κοινωνίας ή θα έχουμε ένα πισωγύρισμα” τόνισε.

(Visited 180 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*