Κ.Ο. Νάξου του ΚΚΕ: Δεν πρέπει ο λαός να ξαναπαγιδευτεί και σε αυτές τις εκλογές

Άκης Αξαόπουλος
08/05/2019 17:52
 
 
 

Ανακοίνωση σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές εξέδωσε η Κ.Ο. Νάξου του ΚΚΕ που καλεί όλους στην ομιλία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή Μιχάλη Σοφικήτη…

Η ανακοίνωση:

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού γονάτισε για 4 χρόνια το λαό, με τα μέτρα τριών μνημονίων, αφού διατήρησε και διατηρεί στο ακέραιο όλους τους εφαρμοστικούς αντιλαϊκούς νόμους, αφού δέσμευσε ως το 2060 τη χώρα με ματωμένα υπερπλεονάσματα, μεγαλύτερα και από αυτά που ζητούσαν οι δανειστές, καταφεύγει τώρα προεκλογικά, για ευνόητους λόγους, στη γνωστή τακτική “σου κλέβω 10 και σου επιστρέφω 1”.

Τα μέτρα αυτά χρησιμεύουν ως άλλοθι για τη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη διατήρηση των υπερπλεονασμάτων και των μνημονιακών νόμων, για την προκλητική στήριξη του κεφαλαίου. Κι αυτά όμως ακόμη τα μέτρα δεν θα παίρνονταν, αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα χρόνια οι αγώνες και η πάλη του εργατικού-λαϊκού κινήματος, στους οποίους πρωτοστάτησε το ΚΚΕ.

Καμία πραγματική ανάσα δεν πρόκειται να υπάρξει για το λαό όσο παραμένουν οι αιτίες που τον βουλιάζουν στα χρέη, τη φτώχεια και την ανασφάλεια. Αυτές τις αιτίες πρέπει να βάλει ο λαός στο στόχαστρό του, δυναμώνοντας το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες που βρίσκονται μπροστά μας, ευρωεκλογές, περιφερειακές, δημοτικές-κοινοτικές.

Τη Δευτέρα, 13 Μάη, στις 8μμ στο ΓΕΛ Νάξου θα μιλήσει ο ταξίαρχος α.ε. και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σοφικίτης Μιχάλης.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*