Μανιός-Συρίγος-Συρμαλένιος: “Κατάπτυστη είναι η στάση του Δημάρχου Νάξου”

  •  
  •  
  •  

syrmalenios manios syrigos 2

Επίθεση στο δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη εξαπολύουν οι τρεις βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση του δημάρχου που ασκεί κριτική στους κ.κ. Μανιό, Συρμαλένιο και Συρίγο.  

“Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα νόμιζε κανείς ότι σε αυτό το Δήμο που όλα γίνονται σωστά και τέλεια, ξαφνικά και αναίτια οι αναφερόμενοι τρεις βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, αρχίζουν να διαφοροποιούνται από την κυβερνητική πολιτική και βούληση” αναφέρουν και προσθέτουν:

“Ο Δήμος όμως Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δεν λέει δύο πράγματα. Από όλο αυτόν τον περίφημο σχεδιασμό που άρχισε από το 2016 δεν μας λέει ο κ. Μαργαρίτης ποιο έργο έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα στη Νάξο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, εκτός από την εύκολη λύση της δίδυμης γεώτρησης στον Άη Λια Δαμαριώνα και στον Όσκελο Σαγκρίου”.

Οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές των Κυκλάδων αναρωτιούνται “τι ακριβώς έκανε από το 2016 έως το 2018 η δημοτική αρχή και τι έπραξε κατά τα προηγούμενα πέντε χρόνια της θητείας του ο κ. Μαργαρίτης”.

“Προφανώς παρακαλούσε το Θεό να βρέξει επειδή όπως είπε ο Δήμαρχος “ο Θεός αγαπάει την Νάξο” σημειώνουν.

Σε ότι αφορά την παρουσία των ΜΑΤ στη Νάξο μετά από αίτημα της δημοτικής αρχής του νησιού, οι τρεις βουλευτές αναφέρουν: “Αφού η επιλογή του λοιπόν τον έφερε σε αντίθεση με τους δημότες της περιοχής (Φιλωτίου, Σαγκρίου, Δαμαριώνα κ.λπ.), κάλεσε τα ΜΑΤ για να επιβάλλει την απόφασή του. Και αφού είδε ότι η πολιτική της τρομοκρατίας δεν περνάει, ενώ παράλληλα οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός ζητούσαν να λυθεί το πρόβλημα με το διάλογο και όχι με την καταστολή των ΜΑΤ, ο ίδιος ο Δήμαρχος ζήτησε την απομάκρυνσή τους παρουσιάζοντας αυτό το αίτημα ως προσωπικό του άθλο”.

“Κατάπτυστη είναι η στάση του Δημάρχου Νάξου, ο οποίος αφού ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος ως Δήμαρχος στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, υιοθετεί τον τρόπο πολιτικής δράσης της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή το ψέμα και τις ανακρίβειες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καινούρια του πορεία” καταλήγει η ανακοίνωση.

(Visited 9 times, 1 visits today)