Υποψήφιος με το Γιώργο Χατζημάρκο ξανά ο Γιάννης Μαργαρίτης

 
 
 

 giannis margaritis pita xenodoxon 2018 1

Στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου θα ταχθεί και πάλι στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης.

Μπορεί να μας χωρίζουν περίπου 7 μήνες από τη διεξαγωγή των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν το Μάιο του 2019, όμως οι διεργασίες για την κατάρτηση των ψηφοδελτίων έχει ήδη ξεκινήσει, τόσο σε επίπεδο περιφερειών όσο και δήμων. 

«Μια πετυχημένη συνταγή, δεν την αλλάζεις» δήλωσε στο naxostimes σε σχετικό ερώτημα ο κ. Μαργαρίτης ο οποίος θα είναι ξανά υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής το Γιώργο Χατζημάρκο.

Ο κ. Μαργαρίτης συμμετείχε για πρώτη φορά στις περιφερειακές εκλογές το 2014 στο πλευρό του νυν περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος και έπαρχος Νάξου. Στη συνέχεια, ορίστηκε αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και αμέσως μετά αντιπεριφερειάρχης μεταφορών, ακτοπλοΐας και επικοινωνιών, θέση που κατέχει έως σήμερα.

Ο Γιάννης Μαργαρίτης κατάγεται και ζει στη Νάξο όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα του τουρισμού. Πριν την ενασχόληση του με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Μανόλη Μαργαρίτη. Είναι μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου καθώς και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*