Εκ νέου τροπολογία από «γαλάζιους» βουλευτές για τη διατήρηση του μειωμένου Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου

fpa nisia
admin
20/12/2017 12:07
  •  
  •  
  •  

Τροπολογία για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου επανακατέθεσαν έξι βουλευτές της ΝΔ, ανάμεσα τους και ο βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.

Στη συνέχεια, οι κ.κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιάννης Βρούτσης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Μάνος Κόνσολας, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος, με κοινή δήλωση τους, τόνισαν ότι η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ αποτελεί επιλογή της σημερινής κυβέρνησης, υπονομεύοντας κάθε αναπτυξιακή προοπτική της νησιωτικής Ελλάδας.
Αναλυτικά, η δήλωση τους έχει ως εξής:
«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν μπορεί πλέον να υπεκφεύγει. Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. ήταν δική της επιλογή και επιβεβαιώνεται, για μία ακόμη φορά, ότι δεν διστάζει να υπερφορολογεί ακόμη και τα νησιά, υπονομεύοντας κάθε αναπτυξιακή προοπτική.
Τους καλούμε να κάνουν αποδεκτή την τροπολογία που καταθέσαμε εκ νέου για την παράταση ισχύος των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά και να τη θέσουν σε ψηφοφορία.
Τα ψέματα τελείωσαν και σύντομα θα καταδειχθεί αν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενδιαφέρονται – έστω και στο ελάχιστο – για τους νησιώτες».

(Visited 8 times, 1 visits today)