“Φλερτάρει”… στις Κυκλάδες η Μαρία Λοτσάρη

maria lotsari
admin
08/12/2017 13:46
 
 
 

Το όνομα της παίζει συχνά πυκνά στα πολιτικά «πηγαδάκια» πριν από κάθε εκλογική διαδικασία.

Πρόκειται για το όνομα της Μαρίας Λοτσάρη το οποίο «ακούγεται» έντονα στις Κυκλάδες!

Αν και την ώρα των τελικών αποφάσεων για τους εν δυνάμει «μνηστήρες» δείχνει να απέχει αρκετά, δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί μια επιστροφή της στα κοινά των Κυκλάδων. Ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, η ίδια επέλεξε να είναι ξανά υποψήφια στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στο συνδυασμό «Η Επόμενη Μέρα», οποίος είναι και ο μοναδικός.

Λέτε λοιπόν η επιστροφή της Μαρίας Λοτσάρη μέσω των εκλογών του Επιμελητηρίου να σηματοδοτεί την επιστροφή της στα κοινά και στα πολιτικά τεκταινόμενα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η δραστήρια επιχειρηματίας από την Άνδρο, ανακοίνωσε τη θέλησή της να υπηρετήσει το θεσμό του επιμελητηρίου και να συνεισφέρει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η τοπική οικονομία.

Στηριζόμενη στη μακρόχρονη επιχειρηματική της εμπειρία και γνώση της αγοράς, η κα. Λοτσάρη επιδιώκει να ενταχθεί στο δυναμικό του Επιμελητηρίου και να συμβάλλει στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την ουσιαστική επίλυση προβλημάτων που αφορούν τον τουριστικό τομέα και στην προσπάθεια ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

(Visited 125 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*