Δήλωση του Δημήτρη Μπάιλα για τις εκλογές στις Κυκλάδες

dimitris mpailas
admin
13/11/2017 16:41
 
 
 

Μετά την άκρως επιτυχημένη ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στις Κυκλάδες, αισθάνομαι την υποχρέωση να κάνω την παρακάτω δήλωση.

1. Να ευχαριστήσω πρώτα από όλα μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες των Κυκλάδων που προσήλθαν μαζικά και ψήφισαν και στα πιο μικρά νησιά των Κυκλάδων, ακόμη και σε αυτά που στηθήκαν οι κάλπες την τελευταία στιγμή.
Η μαζική προσέλευση είναι μια ολική επαναφορά του χώρου της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που εκφράζεται πλέον από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ.

2. Να ευχαριστήσω τους εθελοντές, υπευθύνους των εκλογικών τμημάτων, προέδρους και μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, τους χειριστές των ΤΑΜΠΛΕΤ, και όλους όσους συνέβαλαν στην δύσκολη αυτή πρωτόγνωρη διαδικασία. Έφεραν σε πέρας μια πολύ δυσκολότερη διαδικασία από την αντίστοιχη της Ν.Δ. που είχε αναβληθεί , αποδεικνύοντας ότι ο νέος πολιτικός φορέας οργανώνεται πλέον κατά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, με άξια και ικανά στελέχη.

3. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου Δήμαρχο Ρόδου Κο Φώτη Χατζηδιάκο, τους Δημάρχους των νησιών και τους προέδρους των ΝΠΠΔ για την παραχώρηση των χώρων για την διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

4. Οι εκλογές που έγιναν είναι μια νίκη του ΛΑΟΥ, που έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς την παρά φύση πολιτικά, Δημαγωγική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ_ΑΝΕΛ, και προς την χωρίς ανθρώπινο πρόσωπο συντηρητική Ν.Δ.,που πιστεύει ότι μετά την καταβαράθρωση του ΣΥΡΙΖΑ, θα επιστρέψει χωρίς αντίπαλο, για να επιβάλλει ακόμη πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα στους δοκιμαζόμενους από την κρίση πολίτες. Από χθες και οι δύο γνωρίζουν ότι κάτι νέο και μεγάλο γεννήθηκε πολιτικά, από χθες γνωρίζουν ότι ο λαός κατάλαβε πλέον το παιγνίδι που παίζετε και από τους δυο σε βάρος της Δημοκρατικής Παράταξης, από την οποία οι πολίτες απαιτούν να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού την επίπονη αλλά πρωτόγνωρη ενότητα που επετεύχθη στο χώρο, με πρωτοβουλίες και δράσεις της Φώφη Γεννηματά.

Τα χθεσινά αποτελέσματα κατέδειξαν τον επικεφαλής και αντί να συνεχίζεται η φθοροποιός ενδοπαραταξιακή διαδικασίας, η Παράταξη έπρεπε από σήμερα, να δυναμώνει ακόμη περισσότερο την ενότητα της και να προετοιμάζετε για τις επόμενες Εθνικές Εκλογές με στόχο γιατί όχι ακόμη και της πρώτης θέσης.

Η απρόσμενη σε αριθμό αυθόρμητη παρουσία του λαού στις εκλογές, μας θέτει ενώπιων των ευθυνών μας προ την Πατρίδα, και όπως θα έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να πετύχουμε.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*