Δήλωση Νίκου Συρμαλένιου: «Δεν αυξάνεται ο ΦΠΑ στο Αιγαίο»

admin
25/02/2015 07:38
 
 
 

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες περί αύξησης του μειωμένου ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά ο Νίκος Συρμαλένιος.

Ο βουλευτής Κυκλάδων, ο οποίος πρώτα στο naxostimes.gr είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το καθεστώς του ΦΠΑ στο Αιγαίο, εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα. Σε αυτήν, ασκεί κριτική τόσο στον Γιάννη Βρούτση, όσο και στη ΝΔ για την στάση που κρατούν σχετικά με τη συμφωνία με τους εταίρους, ενώ παράλληλα τονίζει ότι «η κυβέρνηση μας διαπραγματεύεται, διεκδικεί, συγκρούεται και οικοδομεί με το λαό σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Συρμαλένιου:

Φυσικά και δεν τίθεται σε αμφισβήτηση ο μειωμένος ΦΠΑ στο Αιγαίο. Φυσικά και διαψεύδονται κατηγορηματικά από την κυβέρνηση οι ανησυχίες του Γιάννη Βρούτση….

Πριν καλά – καλά να κλείσει η συμφωνία με τους εταίρους, ο πρώην υπουργός ανεργίας Γιάννης Βρούτσης ανακάλυψε ότι η κυβέρνηση «…ανοίγει παράθυρο για κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στο Αιγαίο…».

Φυσικά τόσο ο Γιάννης Βρούτσης, όσο και η ΝΔ το μόνο επιχείρημα που χρησιμοποιούν αυτές τις μέρες δεν είναι τίποτα άλλο από το να επαναλαμβάνουν μονότονα ότι η νέα κυβέρνηση προχωρά σε νέο μνημόνιο…

Κάνουν φυσικά ότι δεν καταλαβαίνουν. Μαθημένοι από τη δουλική στάση τους έναντι των εταίρων, προσπαθούν να εμφυσήσουν στον ελληνικό λαό ότι όλοι ίδιοι είναι. Όμως ό,τι και να κάνουν ο λαός τους έχει καταλάβει. Γι’ αυτό άλλωστε και στηρίζει με πολλή μεγάλη πλειοψηφία τη νέα κυβέρνηση στη μεγάλη προσπάθεια ανάκτησης της εθνικής αξιοπρέπειας και ανασυγκρότησης της χώρας.

Ας το καταλάβουν μια για πάντα. Η κυβέρνηση μας διαπραγματεύεται, διεκδικεί, συγκρούεται και οικοδομεί με το λαό σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης.

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*