Κατερίνα Μονογυιού: “Ο Τσίπρας υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων”

monogiou 2
admin
22/08/2016 2:04
  •  
  •  
  •  

 

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού με αφορμή το γεγονός ότι πριν ένα χρόνο ο πρωθυπουργός προχώρησε στην προκύρηξη εκλογών.

Όπως αναφέρει η κ. Μονογυιού, “υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων και σήμερα προσπαθεί με τεχνάσματα και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης να εφαρμόσει το ίδιο σχέδιο”…

Αναλυτικότερα η δήλωση της Κατερίνας Μονογυιού:
Αυτές τις ημέρες πριν ένα χρόνο ο Τσίπρας αποφάσισε την προκήρυξη εθνικών εκλογών για τις 20 σεπτεμβρίου του 2015. Πριν ένα χρόνο στήθηκε ένα σχέδιο από τον ΣΥΡΙΖΑ και υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων. Λίγες ημέρες νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία συνέβαλε αποφασιστικά με τη ψήφο της στη Βουλή “η χώρα να παραμείνει στο Ευρώ και στη μεγάλη οικογένεια της Ευρώπης ” (που η ίδια συνετέλεσε να μπεί το 1979), παρά τη γνωστή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους πρώτους μήνες του 2015 με τα καταστροφικά αποτελέσματα του περασμένου Ιουνίου και Ιουλίου.
Ο κ. Τσίπρας για τα δεινά που έφερε η κυβέρνησή του κατηγόρησε άλλους για όσα έκανε και όσα χαρακτήριζαν τον ίδιο, υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων και σήμερα προσπαθεί με τεχνάσματα και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης να εφαρμόσει το ίδιο σχέδιο.
Το φθινόπωρο που έρχεται θα είναι αφετηρία ενός οδυνηρού χειμώνα για όλα τα νοικοκυριά.

Η απήχηση της κυβέρνησης και του κ. Τσίπρα στη κοινωνία θα συνεχίσει να συρρικνώνεται.
Η Νέα Δημοκρατία έρχεται κάθε μέρα πιο κοντά στους πολίτες και με τον προγραμματικό της λόγο θα τους κερδίσει.

Αυτό που συμβαίνει γύρω μας – στη γειτονιά μας – κρύβει μεγάλους κινδύνους αλλά και ευκαιρίες για την Ελλάδα. Χρειάζεται μια νέα πολιτική σταθερότητας από μία σοβαρή κυβέρνηση στην αστάθεια που υπάρχει δίπλα μας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στη διαδρομή του χρόνου, έχει αποδείξει ότι δεν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους κινδύνους και αδυνατεί να κερδίσει τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και πρέπει οι πολίτες με τη ψήφο τους όποτε γίνουν οι εκλογές να στείλει αυτήν την κυβέρνηση στο περιθώριο.

(Visited 117 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.