«Η υπομονή και η επιείκεια του κόσμου δεν θα είναι ισόβια» υποστηρίζει ο Ν. Μανιός

Nikos manios
admin
03/08/2016 12:15
 
 
 

Στη Νάξο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πόπη Αλιμπέρτη στον AegeanVoice 107.5, αναφέρθηκε σε συνομιλίες που είχε με πολίτες της Πάρου και της Νάξου.

Όπως είπε, δεν του επιτίθενται φραστικά, αλλά αντίθετα του διατυπώνουν την πολιτική τους διαφωνία, με τους περισσότερους από αυτούς να εκφράζουν την επιθυμία τους να πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας του, μέχρι ενός σημείου, πίστωση χρόνου προκειμένου να γίνουν ορατά τα αποτελέσματα της πολιτικής του.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση και εμπειρία να ακούς την κριτική της πολιτικής σου από τους ανθρώπους που την υφίστανται και όχι από τους πολιτικούς σου αντιπάλους» είπε χαρακτηριστικά ο Ναξιώτης βουλευτής, ο οποίος επισήμανε ότι «η κυβέρνηση θα πρέπει να ασχοληθεί με τα καθημερινά, σημαντικά προβλήματα του κόσμου που μπορούν και πρέπει να λυθούν», μιας και «η υπομονή και η επιείκεια του κόσμου δεν θα είναι ισόβια».

Επιπλέον, παραδέχθηκε ότι η ελπίδα που καλλιεργήθηκε προεκλογικά, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα τα λύσει όλα», ήταν περισσότερο «προϊόν μιας πολιτικής επιθυμίας, παρά μιας ωμής πολιτικής ανάλυσης», παρόλο που και η Ευρώπη από την πλευρά της, έχει μερίδιο ευθύνης. «Η κατάργηση του μνημονίου προϋπόθετε μια Ευρώπη που θα αναγνώριζε ότι άλλαξε η κυβέρνηση στην Ελλάδα με δημοκρατικό τρόπο» δήλωσε σχετικά ο κ. Μανιός.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*