Σύρος: Ανακύκλωσε 6 τόνους μεταχειρισμένων ρούχων και παπουτσιών σε διάστημα 3 μηνών!

Newsroom
08/05/2020 12:21
 
 
 

 

6 τόνοι μεταχειρισμένων ρούχων και παπουτσιών συγκεντρώθηκαν από τον Φεβρουάριο ως τον Απρίλιο στους Κόκκινους Κάδους Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στη Σύρο.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμου Σύρου- Ερμούπολης (Φο.Δ.Σ.Α.) συνολικά από την έναρξη της δράσης (δηλαδή τον Δεκέμβριος του 2019) έως σήμερα οι συγκεκριμένοι κάδοι έχουν δεχθεί 10 τόνους από ρούχα, παπούτσια και λευκά είδη, τα οποία – μέσω της ανακύκλωσης – δεν επιβάρυναν το περιβάλλον και το μέλλον του πλανήτη μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, μέσω του Φο.Δ.Σ.Α., έχει τοποθετήσει κάδους ανταποδοτικής ανακύκλωσης σε δύο σημεία του νησιού:
*στην Ερμούπολη (στον δημοτικό χώρο στάθμευσης πλησίον Σκλαβενίτη) και
*στον Φοίνικα (έμπροσθεν του αγροτικού ιατρείου).

Η ανταπόδοση ανά τόνο προσφέρεται σε δωροεπιταγές από super market με διαχειριστή την Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

«Ευχαριστούμε ολόψυχα του συμπολίτες μας, οι οποίοι στήριξαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και απέδειξαν έμπρακτα τόσο την περιβαλλοντική τους συνείδηση όσο και την αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον τους προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Φο.Δ.Σ.Α.

 

(Visited 60 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*